CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Subvencions al lloguer per a majors de 36 anys

Subvencions al lloguer per a majors de 36 anys

28/06/2022

Les persones majors de 36 anys que estiguin en règim de lloguer del domicili habitual o permanent a Catalunya i compleixin els requisits de les bases poden optar als ajuts de l’Agència de l’Habitatge. El termini per sol·licitar-los finalitzarà el 15 de juliol.

La Generalitat ha obert aquest 28 de juny el termini per a la concessió de les subvencions a persones majors de 36 anys que, a més de complir els requisits establerts a les bases, siguin titulars d’un contracte de lloguer d’un habitatge, habitació o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual o permanent en el territori de Catalunya.

L’import màxim de lloguer o renda mensual per a l’habitatge o l’import màxim del preu de cessió d’ús no pot ser superior als 900 € mensuals per a la comarca del Vallès Oriental. En el supòsit d’habitació l’import no pot ser superior als 450 € mensuals. 

En el cas de famílies nombroses, famílies monoparentals i per a unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat legalment reconeguda i barem de mobilitat favorable, l’import màxim de lloguer mensual és de 900 € a tot el territori de Catalunya.

Les sol·licituds es poden presentar a:

  • Preferentment, a través de mitjans electrònics al web de la Generalitat de Catalunya.
  • A les Oficines locals d’Habitatge, en horari de registre. En el cas de Montornès, es poden presentar per registre d'entrada a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. (Les persones que necessitin més informació es poden posar en contacte amb l’Oficina Local d’Habitatge (Tel. 93 572 11 70) els dimarts, dimecres i divendres, de 12 a 14 h).
  • A l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental, sol·licitant cita prèvia. S’han habilitat tres línies telefòniques per atendre qüestions al respecte: 93 860 07 08 / 938600700 / 667 99 21 35 i el correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)  

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert del 28 de juny al 15 de juliol de 2022.

En els arxius i enllaços adjunts trobareu tota la informació sobre la convocatòria.

Arxivat a: Habitatge - Covid-19
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona