CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > “Dimensió Orientació Acadèmica”: la formació com a base per seguir creixent

“Dimensió Orientació Acadèmica”: la formació com a base per seguir creixent

28/06/2022

La “Dimensió Orientació Acadèmica” es planteja com un espai de referència per a tot/es les joves del municipi que necessitin orientació i acompanyament en la recerca del seu itinerari educatiu i professional.

Aquest dimarts s’ha presentat a Can Saurina la “Dimensió Orientació Acadèmica”, un altre dels àmbits del projecte “Dimensions Joves” pensat per fer un acompanyament integral al jovent del poble. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero. 

La “Dimensió Orientació Acadèmica” coordinarà, des d’una visió global, totes les accions d’acompanyament des de l’ensenyament secundari fins a la inserció laboral. Per això oferirà atenció personalitzada que complementarà la que s’ofereix als instituts i que permetrà el seguiment dels joves un cop acaben l’ESO. L’assessorament inclou també les famílies amb l’objectiu que tot l’entorn dels joves els puguin ajudar en el procés d’autoconeixement, descoberta de l’entorn i presa de decisions. 

Es pot sol·licitar informació als centres juvenils Satèl·lit i Sputnik, al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i via WhatsApp al 673 53 26 09.

Sis Dimensions Joves per a un acompanyament integral 

La “Dimensió Orientació Acadèmica” és un dels àmbits adreçats al jovent que es treballen de forma transversal des de l’Ajuntament. 

El projecte inclou la “Dimensió Sociolaboral”, que s’ha posat en marxa en els darrers mesos des del Departament d’Ocupació; la “Dimensió Violeta” promoguda des del Departament de Polítiques d’Igualtat per acompanyar i assessorar el jovent en temes d’Igualtat, diversitat afectiva i LGTBI+; la “Dimensió Crítica” impulsada des de la Promoció de la Salut i el servei CRÍTIC per a la prevenció d’addiccions, i la “Dimensió Mobilitat Internacional” engegada pel Departament de Joventut per obrir els joves al món. Properament es preveu també posar en marxa la “Dimensió Habitatge” per assessorar el jovent en el procés d’independitzar-se. 

Més informació: https://joventut.montornes.cat/dimensio-jove/

Arxivat a: Educació, Joventut
Un moment de l'acte, amb la cap de l'Àrea d'Acció Social, Anna González, i l'alcalde, José A. Montero.
El dinamitzador juvenil Oriol Barnet és la imatge de la campanya de la Dimensió d'Orientació Acadèmica.
Projecció del vídeo de la Dimensió d'Orientació Acadèmica.
Treballadors/es municipals amb les imatges de les Dimensions presentades fins ara.
Material de la Dimensió d'Orientació Acadèmica.
 Equip tècnic que dona suport a les Dimensions joves i l'alcalde, José A. Montero.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona