CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ampliació de l'horari de les terrasses a l’estiu

Ampliació de l'horari de les terrasses a l’estiu

23/06/2022

A partir del 24 de juny i fins al primer cap de setmana d’octubre, els establiments amb terrasses podran obrir fins a la mitjanit de diumenge a dijous, i fins a la 1 de la matinada els divendres, dissabtes i la vigília dels dies festius, sempre i quan es respecti el descans dels veïns.

Amb l'arribada del bon temps, l’Ajuntament autoritza els establiments que ocupen la via pública amb taules i cadires a ampliar l’horari d’obertura. La mesura, que ja s’ha dut a terme en els darrers anys, pretén ajudar els establiments atenent la situació de crisi que pateixen les activitats molt agreujada en els darrers dos anys per les restriccions de la pandèmia de la Covid-19. A Montornès hi ha prop d’una trentena d’establiments amb terrasses.

A partir del 24 de juny i fins al primer cap de setmana d'octubre inclòs, les terrasses podran estar obertes de diumenge a dijous fins a la mitjanit.

Les nits de divendres a dissabte, de dissabte a diumenge i les vigílies dels dies festius, l'horari s'amplia fins a la 1 de la matinada.

Aquest horari es mantindrà sempre i quan es respecti el descans del veïnat. Les molèsties o desordres poden motivar la revocació de les autoritzacions, d'acord amb els articles 24 i 26 de l’Ordenança municipal de l'ús de la via pública amb la instal·lació de terrasses i vetlladors.

 

Arxivat a: Ciutadania, Via pública
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona