CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Masia El Molí recupera l'acte de cloenda del PTT

La Masia El Molí recupera l'acte de cloenda del PTT

22/06/2022

Després de dos anys, l'entrega de diplomes de la nova promoció del Pla de Transició al Treball s'ha pogut fer amb l'acompanyament de les famílies i amics. En total, s'han graduat 22 joves.

Aquest dimarts, l'alumnat del Pla de Transició al Treball (PTT) ha celebrat el seu acte de cloenda del curs 2021-22. Després de dos anys amb restriccions, la situació ha permès que l'acte se celebri de nou a la Masia El Molí.

Enguany, 22 joves han superat la formació en algun dels dos mòduls que s'imparteixen a Montornès. Un total de 10 ho han fet en el mòdul d'auxiliar d'hoteleria, cuina i restauració i 12 en el de fabricació mecànica i d'ajust i soldadura.

El PTT s'adreça a joves de 16 anys o més que hagin finalitzat els estudis d'ESO sense obtenir-ne el graduat. Un cop han superat el programa, poden cercar feina per accedir al mercat laboral o continuar els estudis i accedir a un cicle formatiu de grau mitjà.

Convertint els coneixements en béns comunitaris 

Un curs més, l'alumnat del PTT ha anat posant en pràctica els coneixements adquirits amb projectes en molts casos destinats als altres. És el cas dels aparcaments per a patinets que els alumnes de fabricació mecànica i d'ajust i soldadura han construït i instal·lat als centres juvenils Sputnik i Satèl·lit, i a la mateixa Masia El Molí. També han fabricat el vehicle "andròmina" que utilitzaran a la baixada de carretons el 25 de juny, dins de les Festes de Sant Joan.

Els nois i noies del mòdul d'auxiliar d'hoteleria, cuina i restauració, per la seva banda, han participat enguany en el Concurs gastronòmic 2022 dels PFI amb un saltat de pèsols amb musclos del Maresme. També es van ocupar, com a projecte de final de curs, de preparar i servir l'aperitiu a l'acte de cloenda amb plats de cuina mediterrània, àrab i argentina.

Arxivat a: Educació
L'acte de cloenda del PTT, de nou a la Masia El Molí.
La promoció del mòdul d'auxiliar d'hoteleria, cuina i restauració.
La promoció del mòdul de fabricació mecànica i d'ajust i soldadura.
L'alumnat del mòdul d'auxiliar d'hoteleria, cuina i restauració va preparar i servir l'aperitiu.
El cotxe que han construït els alumnes del mòdul de fabricació mecànica i d'ajust i soldadura.
Saltat de pèsols amb musclos del Maresme, creació de l'alumnat del mòdul d'auxiliar d'hoteleria del PTT
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona