CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > ATENCIÓ: el Dia de Sant Joan hi ha mercat a Montornès Centre

ATENCIÓ: el Dia de Sant Joan hi ha mercat a Montornès Centre

22/06/2022

Tot i ser festiu, aquest divendres, 24 de juny, hi haurà mercat al centre del poble. Per això es recorda a les persones que tinguin vehicles aparcats al carrer de Palau d’Ametlla, entre els carrers de l’Estrella i de General Prim, que els hauran de retirar. L’afectació és de 6 a 16 h.

Sant Joan no és una de les excepcions recollides a l’ordenança reguladora del mercat setmanal a Montornès, i per tant, tot i ser festiu, aquest divendres hi haurà mercat a Montornès Centre com cada setmana.

Entre les 6 i les 16 h del divendres, 24 de juny, no es podrà aparcar al tram del carrer de Palau d’Ametlla comprès entre els carrers de l’Estrella i de General Prim. Es recorda a les persones que tinguin el vehicle aparcat en aquest tram que l’hauran de retirar.

Arxivat a: Via pública
Mercat setmanal de Montornès Centre (Imatge d'arxiu)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona