CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Torna el mercat de segona mà!

Torna el mercat de segona mà!

21/06/2022

El mercat de segona mà tindrà lloc el dissabte 9 de juliol, de 18 a 21 h, a la plaça de Pau Picasso. Les inscripcions per posar-hi parada són gratuïtes. Es poden formalitzar fins al 4 de juliol emplenant un senzill formulari a montornes.cat/mercat-segona-ma.

Després de dos anys d’absència per culpa de la Covid-19, Montornès tornarà a acollir el mercat de segona mà, una iniciativa amb força acceptació per part de la població. La plaça de Pau Picasso serà l'escenari de l'activitat el dissabte 9 de juliol, de 18 a 21 h.

En aquesta ocasió, el mercat està organitzat pel Departament de Participació Ciutadana. Qualsevol veí o veïna hi pot posar parada, amb inscripció prèvia, per vendre aquells objectes en bon estat que ja no utilitza (roba, sabates, estris, eines, petits electrodomèstics, llibres, joguines, etc.).

Les inscripcions per posar parada són gratuïtes. Es poden formalitzar fins al 4 de juliol emplenant el formulari que trobareu a l’enllaç montornes.cat/mercat-segona-ma.

Arxivat a: Ciutadania
Destacat mercat 2a mà - 09/07/2022
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona