CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Sensibilització contra el maltractament a la gent gran

Sensibilització contra el maltractament a la gent gran

14/06/2022

Montornès s’ha sumat a la campanya que el Consell de la Gent Gran del Vallès Oriental i l’Institut Pla Marcell han impulsat a l’entorn del Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament a Persones Grans. Al poble s’ha fet difusió d’un vídeo i un cartell sobre la temàtica. Aquest dimecres dia 15, s’il·luminarà el Teatre Margarida Xirgu de color verd, com a mostra de suport a la lluita contra la violència envers la gent gran.

Cada 15 de juny es commemora el Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i el Maltractament a Persones Grans per donar visibilitat a qualsevol forma de violència exercida contra aquest col·lectiu i contribuir a la seva prevenció.

Per això, membres del Consell de la Gent Gran del Vallès Oriental i alumnes de l’Institut Pla Marcell de Cardedeu han dut a terme una campanya sota el nom No maltractis el reflex del teu futur.

Es tracta d’una acció intergeneracional a través de la qual els i les estudiants d’Integració Social i el Consell de la Gent Gran han entrevistat aleatòriament una cinquantena de persones a peu de carrer per conèixer la seva percepció sobre aquest tipus de violència. Amb el resultat de les entrevistes s’ha creat un vídeo que està disponible a l’enllaç de YouTube adjunt.

Montornès contra el maltractament a la gent gran

Dins de la campanya, el Departament de Serveis Socials ha fet difusió d’un cartell amb una imatge de persones usuàries dels casals de la gent gran de Montornès per diversos equipaments i botigues del poble.

A més, igual que altres municipis, la nit del 15 de juny s’il·luminarà el Teatre Margarida Xirgu de color verd per donar suport a la lluita contra la violència envers la gent gran.

Arxivat a: Gent Gran
Cartell de la campanya a Montornès.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona