CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Celebrem el Dia Internacional de Teixir i Cosir al Carrer posant fil a l'agulla

Celebrem el Dia Internacional de Teixir i Cosir al Carrer posant fil a l'agulla

13/06/2022

Usuàries dels casals de la gent gran, membres d'entitats, voluntàries de la xarxa Cuidem-nos Montornès i veïnat participaran en una trobada col·lectiva de costura aquest dijous al pati de Can Xerracan per celebrar el Dia Internacional de Teixir i Cosir al Carrer.

Per primera vegada a Montornès es durà a terme una activitat col·lectiva a l'entorn del Dia Internacional de Teixir i Cosir al Carrer. Aquest dijous, 16 de juny, a les 18 h, al pati de Can Xerracan es donaran cita usuàries dels casals de la gent gran, membres d'entitats i voluntàries de la xarxa "Cuidem-nos Montornès" per compartir tècniques i saviesa popular a l'entorn de l'art de teixir i cosir.

La trobada és oberta a tothom qui s'hi vulgui sumar. Cadascú podrà portar els seus propis materials, tot i que l'Ajuntament posarà a disposició de les persones participants bosses, cabdells, agulles i patrons per crear una peça.

Per què se celebra aquest dia?

La dissenyadora Danielle Landes va instaurar l’efemèride el 2005 amb la finalitat de promoure la costura com a activitat creativa i ancestral cada 12 de juny i així evitar que la societat la vegi com a una pràctica reservada per a la gent gran en solitari. Diversos estudis proven que l’hàbit de cosir en públic involucra persones de totes les edats i d’ambdós sexes, afavorint les activitats manuals i la socialització.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge: Foundry
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona