CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Aquest estiu, tothom a la piscina!

Aquest estiu, tothom a la piscina!

02/06/2022

Aquest any les piscines municipals d’estiu obriran al públic el 7 de juny, és dir, 15 dies abans del que és habitual. L'horari serà de dimarts a diumenge, de 10.30 a 20 h. A més, ja es poden formalitzar les inscripcions als cursos intensius de natació que tindran lloc a la piscina coberta entre el 27 de juny i el 28 de juliol.

Un any més, les piscines d’estiu del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes es presenten com una molt bona opció a tenir en compte per combatre la calor. Enguany, aprofitant les jornades intensives dels centres educatius, s’ha avançat l’obertura de l’espai 15 dies, així que el públic s’hi podrà adreçar a partir del 7 de juny.

L’horari serà de dimarts a diumenge, de 10.30 a 20 h, de manera ininterrompuda.

El preu de l’entrada oscil·la entre els 4 i els 10 euros, amb bonificacions per a les persones residents a Montornès i per als menors de 29 anys en situació d’atur. També hi ha l’opció d’adquirir diversos abonaments. Els infants de fins a 5 anys i els usuaris del CEM Les Vernedes tenen entrada gratuïta.

Tornen els intensius de natació

Durant part de l’estiu també hi haurà activitat a la piscina coberta, amb els cursos intensius de natació. Entre el 27 de juny i el 28 de juliol s’oferiran sessions per a infants de 3 a 8 anys i per a persones adultes. Cada setmana es realitzaran quatre sessions de 45 minuts cadascuna.

El termini d’inscripció a les formacions és obert des del 30 de maig al web del CEM Les Vernedes. Les places són limitades. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 568 69 07 o enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ajuntament
Les piscines d'estiu, preparades per obrir portes.
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona