CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El cicle Poesia als Parcs fa parada a Mons Observans

El cicle Poesia als Parcs fa parada a Mons Observans

26/05/2022

Els poetes Xavier Mas Craviotto i Max Codinach oferiran un recital de poesia el 5 de juny a l’assentament romà amb l’acompanyament musical d’Albert Girons, de La Sentina. L’entrada és gratuïta amb inscripció prèvia al formulari en línia adjunt.

Un any més, i ja en són 17, la Diputació de Barcelona impulsa la programació d’activitats Poesia als Parcs dins del programa Viu el Parc de la Xarxa de Parcs Naturals. Cada any, espais situats a tocar de la natura acullen activitats culturals per donar a conèixer l’obra de poetes i poetesses del territori.

Montornès i Montmeló, com a municipis del Parc de la Serralada Litoral, participaran en el programa el diumenge 5 de juny a les 12 h amb un recital a Mons Observans. Anirà a càrrec dels poetes Xavier Mas Craviotto i Max Codinach, guanyadors del Premi Art Jove de poesia Salvador Iborra, acompanyats per Albert Girons, cantant i guitarrista del grup La Sentina.

L’entrada és gratuïta, amb inscripció prèvia al formulari adjunt.

El cicle Poesia als Parcs va començar el 21 de maig amb un recital al Parc de la Serralada de Marina i acabarà el 22 d'octubre amb una altra trobada poètica al Parc del Foix. Hi ha un total de 15 propostes programades.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge del cicle "Poesia als parcs".
El poeta Max Codinach.
El poeta Xavier Mas Craviotto.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona