CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > AVÍS: Els dies 21 i 22 de maig, afectacions en el trànsit i l’aparcament pel GP de Fòrmula 1 i la 26a Trobada de Gegants

AVÍS: Els dies 21 i 22 de maig, afectacions en el trànsit i l’aparcament pel GP de Fòrmula 1 i la 26a Trobada de Gegants

20/05/2022

Durant els dos dies, de 7 a 19 h, s’establirà un dispositiu especial de trànsit a les vies d’accés als polígons de Can Parellada, Can Masferrer, El Congost i El Raiguer amb motiu de la celebració del Gran Premi de Fòrmula 1 al Circuit de Barcelona - Catalunya. També hi haurà restriccions als carrers del centre del poble per les activitats incloses en la 26a Trobada de Gegants.

El dispositiu organitzat amb motiu del GP de Fòrmula 1 implicarà l’adopció de mesures extraordinàries per part del Servei Català de Trànsit, amb la col·laboració dels municipis afectats, a les vies interurbanes d’accés al Circuit.

A Montornès es veuran afectades les vies d’accés als polígons de Can Parellada i Can Masferrer venint des de l’AP-7 i la carretera BP-5002, El Congost venint de la carretera interpolar C-35, i El Raiguer venint des de Montmeló i la C-17.

Per això, els dies 21 i 22 de maig, de 7 a 19 h, s’establirà un dispositiu per desviar el trànsit dels polígons esmentats per no afectar les zones habitades més properes, i un altre a prop de Montornès per evitar l’arribada de vehicles des del Circuit.

La Policia Local garanteix que el veïnat podrà accedir als seus barris. Malgrat això, recomana no circular pels polígons esmentats per l’alt volum de vehicles que hi circularan, especialment diumenge, de 9 a 13 h i de 16 a 18 h.

Afectacions per la 26 Trobada de Gegants

També durant els dos dies, als carrers del centre de Montornès se celebraran activitats culturals incloses en la 26a Trobada de Gegants.

Dissabte, d’11 a 13 h, hi haurà activitats i una cercavila des de la plaça de Joan Miró, passant pels carrers de Jacint Verdaguer i Major, fins a la plaça de Pau Picasso. No es podrà aparcar en tot el recorregut ni a les zones senyalitzades del carrer de Joan XXIII. A més, amb motiu del correfoc que sortirà de la plaça de la República a les 21 h i passarà pel carrer Major fins arribar a la plaça de Pau Picasso, es demana retirar els vehicles estacionats i seguir les mesures de seguretat indicades al document adjunt.

Diumenge es prohibirà l’estacionament de vehicles als carrers afectats per la cercavila i la plantada de gegants als trams senyalitzats dels carrers de Joan XXIII, Molí, Lleida, la Lira, Palau d’Ametlla, Jaume Balmes, Blas Infante, Estrella i Rambla de St. Sadurní. A partir de les 8 h la Policia Local començarà a controlar les zones d’estacionament senyalitzades per retirar els vehicles estacionats i a les 8.30 hores iniciarà el dispositiu de trànsit per desviar-lo segons les necessitats, afectant a les següents vies: Estrella/Onze de Setembre; P. Ametlla / G. Prim; St. Sadurní / Narcís Monturiol, Major / Lleida; St. Sadurní / St. Isidre; St. Isidre / La Lira

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona