CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > “Enfoca’t”: Reflexions d’infants i joves a través de la fotografia

“Enfoca’t”: Reflexions d’infants i joves a través de la fotografia

06/05/2022

L’associació Recursos Educatius per a la Infància en Risc (REIR) dinamitza la primera edició del concurs fotogràfic Enfoca’t, una iniciativa orientada a fomentar el pensament crític de l'alumnat que participa en el programa Fem els Deures. El veïnat podrà votar les imatges que més els agradin entre el 9 i el 20 de maig als centres juvenils Sputnik i Satèl·lit.

Montornès acull la primera edició del concurs fotogràfic Enfoca’t, una iniciativa de l’associació Recursos Educatius per a la Infància en Risc (REIR) que compta amb el suport del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Recentment, l’alumnat de primària i secundària que forma part del programa de reforç socioeducatiu Fem Els Deures ha captat diverses instantànies a espais de Montornès. L’experiència els ha permès reflexionar sobre la composició de les seves obres, però també al voltant del missatge que volen transmetre amb les imatges i les emocions que pretenen despertar en les persones que les vegin.

El mateix veïnat actuarà com a jurat del concurs i podrà votar les seves fotografies preferides del 9 al 20 de maig als centres juvenils Satèl·lit (dimarts, dimecres i dijous, de 17 a 20 h) i Sputnik (de dimarts a divendres, de 15 a 20 h).

S’entregaran premis a les categories de millor fotografia, millor reflexió i millor composició fotogràfica i reflexiva (premi Enfoca’t). N’hi haurà tres per a l’alumnat de primària i tres més per al de secundària.

L’acte de lliurament de guardons tindrà lloc el 10 de juny a l’Espai Cultural Montbarri.

Arxivat a: Serveis Socials
imatge: Pexels
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona