CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions a la Llar d’Infants Pública El Lledoner

Preinscripcions a la Llar d’Infants Pública El Lledoner

05/05/2022

El període de preinscripció per al curs 2022-23 serà del 9 al 20 de maig. Les famílies hauran de presentar el tràmit de manera telemàtica, amb el formulari i la documentació disponible a l’enllaç adjunt.

Després de les jornades de portes obertes de l’1 i el 2 d’abril, la Llar d’Infants Pública El Lledoner es prepara per rebre nous nens i nenes d’entre 16 setmanes i els 2 anys.

Es tracta d’una escola inclusiva i integradora, oberta, catalana, personalitzada, renovada i coeducadora. El respecte a les característiques de l’infant, la tolerància, l’empatia i l’afecte són alguns dels valors que fonamenten el projecte educatiu. La metodologia es basa en la descoberta, el moviment lliure, el joc i l’experimentació a través dels sentits, partint dels interessos dels infants. L’objectiu és acompanyar l’infant en el seu desenvolupament integral com a persona. El projecte educatiu incorpora projectes com el de “llum i foscor” i l’hort. S’ofereix servei de menjador, amb cuina pròpia i productes ecològics i de proximitat, i també hi ha servei d’acollida de matí i de tarda.

L’oferta educativa per al curs 2022-23, pendent de concretar i modificable depenent de la demanda, oferirà aproximadament 8 places al grup de nadons, 18 als grups de 1-2 anys i 30 als grups de 2-3 anys. Hi ha un total de 82 places.

Com a novetat important del nou curs, el Departament d’Educació de la Generalitat ha anunciat la gratuïtat de l’escolarització per a infants de 2-3 anys.

El tràmit de preinscripció és telemàtic i estarà disponible del 9 al 20 de maig. Cal presentar el formulari i la documentació a l’enllaç adjunt. Només en els casos en què no hagi estat possible fer la tramitació per Internet es podrà demanar cita prèvia per fer la preinscripció presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (Centre o Nord).

Els serveis de El Lledoner, validats pel programa Cercles de Comparació Intermunicipals de la Diputació 

Igual que l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès, la Llar d’Infants Pública El Lledoner va participar en la 16a edició del programa Cercles de Comparació Intermunicipals celebrada fa uns mesos. La Diputació de Barcelona impulsa aquesta iniciativa, a través de la qual s’avaluen serveis públics.

Un grup de persones expertes van analitzar diversos paràmetres del Lledoner durant el curs 2019-20 i van destacar l’oferta estable d’atenció a la petita infància i a les famílies, l’elevat número de places, l’estabilitat de la plantilla com a factor que augmenta la qualitat del servei, l’extens número d'hores de formació de l’equip de professionals i les bonificacions econòmiques que s'apliquen.

Arxivat a: Educació
Pati de la Llar d'Infants Pública El Lledoner.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona