CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El millor bàsquet 3x3 de Catalunya es dona cita a Montornès

El millor bàsquet 3x3 de Catalunya es dona cita a Montornès

02/05/2022

El pavelló del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes ha estat la seu de la fase final del 1r Campionat de Catalunya de Bàsquet 3x3 celebrat aquest cap de setmana. La Federació Catalana de Bàsquet ha impulsat la jornada amb la col·laboració del Club Bàsquet Vila de Montornès i de l’Ajuntament de Montornès.

Montornès s’ha convertit en la capital catalana del bàsquet 3x3 aquest cap de setmana amb la celebració de la fase final del Campionat de Catalunya d’aquesta modalitat. El pavelló del CEM Les Vernedes, on s'ha instal·lat una pista central oficial 3x3, ha estat la seu de l'esdeveniment que ha reunit una vintena d’equips catalans de totes les categories.

La jornada va començar diumenge a les 9 h amb els jugadors mini i cadet masculins, que van deixar el Puig-Reig i l’Igualada com a respectius guanyadors. L’equip femení del Sabadell es va fer amb el triomf en la categoria cadet. En infantil, el Caldes – Vermell va ser el campió masculí. La matinal va culminar amb els partits de la categoria sènior, amb l’UESC Lockout de Sant Cugat i l’Encamp d’Andorra com a campions/es femení i masculí, respectivament.

A banda de les competicions, la trobada va comptar amb una zona lúdica dinamitzada pel jugador i influencer català del bàsquet Félix López.

La Federació Catalana de Bàsquet, principal impulsora del campionat, ha organitzat l’esdeveniment amb el suport del Club Bàsquet Vila de Montornès i l’Ajuntament de Montornès.

Arxivat a: Esports
Un moment de la jornada final del Campionat de Catalunya de Bàsquet 3x3.
Un moment de la jornada final del Campionat de Catalunya de Bàsquet 3x3.
Un moment de la jornada final del Campionat de Catalunya de Bàsquet 3x3.
El jugador i influencer Félix López al pavelló del CEM Les Vernedes. (imatge: FCBQ)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona