CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Globus pels Valents, associacions i veïnat, un any més de la mà contra el càncer infantil

Globus pels Valents, associacions i veïnat, un any més de la mà contra el càncer infantil

22/04/2022

L’entitat Globus pels Valents ha lliurat un xec de 12.443 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu a partir de les aportacions d’associacions i particulars recollides durant el 2021. Al llarg de l’any, la plataforma montornesenca ha estat present en actes com la campanya de donació de sang, el pregó de Sant Joan o en dues master class de zumba solidàries.

L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona ha rebut una nova acció de suport amb l’entrega de la recaptació que l’associació local Globus pels Valents va aconseguir al llarg de l’any passat. En els darrers dies, representants de l’entitat s’han desplaçat al centre sanitari per fer-hi el lliurament del xec, enguany de 12.443 euros.

L’any passat, l’entitat i la Unió de Botiguers de Montornès van tornar a unir forces amb la venda de calendaris solidaris i de la samarreta de la Festa Major. Les associacions van destinar la recaptació d’ambdós productes a la investigació del càncer infantil.

En l’àmbit de la salut, l’entitat va col·laborar amb la campanya de donació de sang que va tenir lloc el 15 de juny al Casal de Cultura.

Globus pels Valents, amb la cultura solidària

Els voluntaris i voluntàries de Globus pels Valents també van estar presents en el calendari d’activitats culturals del poble, organitzant un espectacle de pallassos el 24 d’octubre al Teatre Margarida Xirgu i dues sessions de Zumba amb la monitora Úrsula García.

Per Sant Joan van protagonitzar la lectura del pregó de festes al pati de l’Escola Marinada, on la Comissió de Festes de Montornès Nord els va entregar una donació de 300 euros. A més, dins del cicle de concerts solidaris dels pressupostos participatius Kosmos del Departament de Joventut, la caixa de resistència habilitada a l’actuació de JazzWoman i ZESC va estar dedicada a Globus pels Valents.

Educant en la solidaritat

A més, en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE), al municipi coordinat per l’Ajuntament, l’alumnat de la cooperativa Cinqueing de l’Escola Palau d’Ametlla va elaborar i vendre manualitats a favor de Globus pels Valents, igual que va fer la cooperativa Els 15 Mosqueters/es el curs anterior amb la venda de calendaris solidaris. També dins del CuEmE, van col·laborar amb l'Escola Sant Jordi de Montmeló.

Any rere any, l’associació també col·labora amb la xocolatada solidària a favor de l’Hospital Sant Joan de Déu, que enguany a Montornès ha tingut lloc a l’Institut Marta Mata i a l’Escola Palau d’Ametlla.

Tot i que aquest 2022 l’entitat no ha previst celebrar la gran festa de Globus pels Valents a la plaça de Pau Picasso, sí que treballa en l’organització d’activitats puntuals amb fins solidaris com classes de Zumba.

Arxivat a: Promoció de la Salut
Entrega del xec solidari a l'Hospital Sant Joan de Déu. (imatge: Globus pels Valents)
Detall del xec solidari. (imatge: Globus pels Valents)
Infants de les cooperatives de l'Escola Palau d'Ametlla venent manualitats a favor de Globus pels Valents, dins del projecte CuEmE.
Entrega d'un xec de la Comissió de Festes de Montornès Nord a Globus pels Valents per Sant Joan.
Una voluntària de Globus pels valents col·laborant en la campanya de donació de sang.
Botigueres amb els calendaris solidaris de Globus pels Valents. (imatge: Globus pels Valents)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona