CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’acció municipal, més a prop de la ciutadania amb l’”ÀudioVídeoActa”

L’acció municipal, més a prop de la ciutadania amb l’”ÀudioVídeoActa”

21/04/2022

Des d’aquest mes d’abril la ciutadania pot accedir a les sessions plenàries celebrades a l’Ajuntament a través de l’”ÀudioVideoActa”, un sistema que permet la visualització i revisió dels plens municipals de forma fàcil i intuïtiva.

L’Ajuntament ha implementat en els darrers mesos un nou sistema per adequar la redacció i certificació de les actes dels òrgans de decisió institucionals a les noves tecnologies i donar resposta, alhora, a les necessitats comunicatives derivades del bon govern i la transparència.

El nou sistema enregistra l’àudio i el vídeo de les sessions amb diverses càmeres i duu a terme una realització automatitzada que permet seguir les intervencions de cada membre del Ple amb so i imatge. El dispositiu genera un producte audiovisual final que, un cop indexat, permet fer cerques sobre els punts de l’ordre del dia i les intervencions de cada regidor o regidora. També es generen estadístiques dels temps utilitzat per cada grup municipal al llarg de la sessió i en cada punt tractat.

Les sessions plenàries, que es continuen transmetent en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament, es troben a l’abast de la ciutadania en format “ÀudioVídeoActa” a través de l’enllaç www.montornes.cat/videoacta

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
"ÀudioVídeoActa" del Ple del 7 d'abril
El sistema permet accedir directament a les intervencions de cada regidor/a
El dispositiu genera estadístiques de les intervencions al ple
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona