CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Jocs de taula a casa amb el nou servei de préstec dels centres infantils Pintor Mir i La Peixera

Jocs de taula a casa amb el nou servei de préstec dels centres infantils Pintor Mir i La Peixera

20/04/2022

Aquest mes el Departament municipal d’Infància ha iniciat un nou servei de préstec de jocs de taula. Les famílies amb nens i nenes que tinguin entre 6 i 12 anys poden enviar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) per triar el joc que vulguin i endur-se’l a casa durant 7 dies.

El joc és un element que està integrat en el programa educatiu dels centres infantils Pintor Mir i La Peixera. Per potenciar l’hàbit de jugar en família, el Departament municipal d’Infància ha posat en marxa un servei gratuït de préstec de jocs de taula.

El servei ha entrat en funcionament aquest mes. El tret de sortida va ser, l’1 d’abril, una sessió de jocs de taula en família celebrada al Centre Infantil Pintor Mir. N’hi ha per a tots els gustos: de lògica, d’estratègia, de cartes, de tauler, cooperatius, de combinacions, d’habilitat i d’atenció.

La iniciativa està adreçada a famílies amb fills/es d’entre 6 i 12 anys, que poden fer els préstecs de divendres a divendres. Només es podrà agafar un joc per infant i família.

Per demanar els jocs cal enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i rebran cita per anar als centres infantils i triar els que més els agradin. A l’enllaç adjunt està disponible el catàleg de jocs en préstec.

Arxivat a: Infància
Infants jugant a jocs de taula al Centre Infantil Pintor Mir.
Jocs de taula al Centre Infantil Pintor Mir.
Infants jugant a jocs de taula al Centre Infantil Pintor Mir.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona