CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Maig, mes de la formació activa a Montornès

Maig, mes de la formació activa a Montornès

07/04/2022

Durant el mes de maig, el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) oferirà dos tallers adreçats a veïns i veïnes que estiguin a l'atur o en procés de millora d’ocupabilitat. Les sessions abordaran qüestions com els processos de selecció o la preparació d’estratègies per a la recerca de feina.

Amb l’objectiu de millorar l’actitud i la motivació de les persones que es preparen per a la recerca de feina, el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) ha organitzat dos tallers al llarg del maig sota el nom Mes de la formació activa a Montornès.

Les sessions tractaran temes com els requisits per accedir als processos de selecció, les claus per fer una bona entrevista, o les anomenades "creences limitants" i la seva influència a l’hora de cercar feina.

El primer dels tallers, titulat Jo ho puc aconseguir (20 hores), inclou cinc sessions de coaching ocupacional per fomentar l’autoconeixement i definir els objectius personals a l’hora d’iniciar la recerca de feina. L’expert en coaching laboral Abel Fuentes conduirà les classes els dies 28 i 29 d’abril i 2, 3, 4, 5 i 6 de maig, de 9.30 a 13.30 h, a l’edifici de l’OAC Centre, al carrer de Sant Isidre, 11-13.

El segon taller, sota el títol Com funciona un procés de selecció (16 hores), pretén donar eines per conèixer els processos de selecció des de dins, confrontar idees falses i veritats, i aprendre a fer una recerca de feina amb una estratègia clara i eficient. Les sessions seran a càrrec del formador Francesc Gelida i tindran lloc els dies 23, 24, 26 i 27 de maig, de 9.30 a 13.30 h, a l’edifici de l’OAC Centre.

Les activitats seran dinàmiques i inclouran una part pràctica per reflexionar sobre el comportament de cada persona.

Els tallers estan adreçats a persones aturades o en procés de millora d’ocupabilitat que resideixin a Montornès i estiguin inscrites a la borsa de treball. Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades. Més informació i sol·licituds a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al Servei Local d’Ocupació, tel. 93 566 70 04

Arxivat a: Ocupació
Exterior de l'OAC Centre
Cartell del taller "Jo ho puc aconseguir".
Cartell del taller "Com funciona un procés de selecció".
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona