CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Lliurats els premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 27a Mitja

Lliurats els premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 27a Mitja

07/04/2022

L’organització de la Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca ha entregat el xec de 1.733 euros a la Creu Roja de Granollers en un acte celebrat aquest dimecres a la tarda a l’Hotel Augusta. Henkel ha aportat un euro per cada persona inscrita i per cada imatge presa a la carpa de la iniciativa Movimiento Piu. A la trobada també s’han reconegut els primers i les primeres atletes locals a creuar la línia de meta.

Aquest dimecres l’Hotel Augusta de Vilanova del Vallès ha acollit l’acte de lliurament de premis als atletes locals i les donacions solidàries de la 27a Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca.

L’acte ha comptat amb la presència de representants de les quatre poblacions: el regidor d’Esports de Montornès, Juanjo Fernández; la regidora d’Esports de Vilanova del Vallès, Sandra Álvarez; l’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez; i l’alcalde de La Roca del Vallès, Albert Gil. També hi ha hagut representació de Henkel i d’entitats organitzadores de la Mitja com el Club Atletisme Montornès i el Club Elskekorrenmolt de La Roca.

La Mitja, al costat de la solidaritat

La trobada d’aquest dimecres ha començat amb l’entrega de la donació solidària de Henkel a la Creu Roja de Granollers. Enguany l’empresa ha aportat un euro per cada persona inscrita (1.500 euros) i per cada imatge presa a la carpa de la iniciativa Movimiento Piu el dia de la cursa (233 euros), amb la qual cosa s’han recaptat 1.733 euros.

El director de la planta d’adhesius de Henkel a Montornès, Jaume Anguera, ha lliurat el xec al president de l’assemblea comarcal de Creu Roja de Granollers, Xavier Guàrdia. Amb els diners, l’entitat impulsarà un hort comunitari a Palou que compta amb la participació de joves i persones refugiades que participen en els programes socials de Creu Roja. Així, després de 16 edicions, se supera la xifra de 39.000 euros recaptats per a diversos projectes solidaris d’arreu del territori.

Millors atletes locals

A l’esdeveniment, l’organització de la Mitja ha reconegut els primers classificats i les primeres classificades de cada població. Les persones premiades han rebut un trofeu, un lot de productes Henkel i un val del Centre Mèdic Montornès.

Relació de premiats i premiades:

  • 1a local 6km – Inés Ferrón (CA Montornès)
  • 1r local 6km – Eloi Cabezas (CA Montornès)
  • 1a local de Montornès a la Mitja – Reyes Viera (CA Montornès)
  • 1r local de Montornès a la Mitja – Miquel Corbera (CA Montornès)
  • 1a local de Montmeló a la Mitja – Marta Ángel (independent)
  • 1r local de Montmeló a la Mitja – Ismael Cano (CA Montornès)
  • 1a local de Vilanova a la Mitja – Sandra Cortés (CA Montornès)
  • 1r local de Vilanova a la Mitja – Joan Puig (CA Montornès)
  • 1a local de La Roca a la Mitja – Nerea Sebastián (independent)
  • 1r local de La Roca a la Mitja – Sergi Rubio (CE Camí dels Íbers)

(Adaptació de la informació facilitada pel Comitè organitzador de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca)

Arxivat a: Esports
Atletes locals reconeguts, alcaldes i regidors/es dels quatre municipis, i representants d'empreses i entitats a l'acte d'aquest dimecres.
Un moment de l'acte d'aquest dimecres.
El director de la planta d’adhesius de Henkel a Montornès, Jaume Anguera, lliura el xec al president de l’assemblea comarcal de Creu Roja de Granollers, Xavier Guàrdia
Marta Ángel, Sandra Cortés i Reyes Viera, primeres atletes locals a la 27a Mitja.
Ismael Cano, Sergi Rubio i Joan Puig, primers atletes locals a la 27a Mitja.
Eloi Cabezas i Inés Ferrón, primers atletes locals a la cursa dels 6 km, amb el president del CA Montornès, Fernando Izaguirre.
Aperitiu final a l'Hotel Augusta.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona