CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Centre Juvenil Satèl·lit, 20 anys fent barri

El Centre Juvenil Satèl·lit, 20 anys fent barri

07/04/2022

En les properes setmanes l’equipament jove de Montornès Nord acollirà tot d’activitats emmarcades en la reinauguració de l’espai. Les propostes començaran aquest divendres amb una taula rodona on diverses persones que han passat per l’equipament reflexionaran sobre el paper transformador del Satèl·lit.

Un cop finalitzades les obres de reforma a la planta inferior del Centre Juvenil Satèl·lit, el Departament municipal de Joventut ha organitzat un cicle d’activitats que funcionaran a mode de reinauguració de l’espai.

La taula rodona 20 anys fent barri. Del 9 d’abril al Satèl·lit: Des de la transformació de Montornès Nord a l’equipament juvenil donarà el tret de sortida a les propostes aquest divendres a les 18.30 h al mateix equipament.

Coincidint amb la commemoració del moviment veïnal de reivindicació de serveis per al barri que va tenir com a data rellevant el 9 d’abril de 1978, es reflexionarà sobre el paper transformador de l’espai des de diverses perspectives. Hi intervindran el tècnic municipal de Patrimoni i arqueòleg, Ferran Díaz; l’abans responsable de l’Oficina del Barri de Montornès Nord, Marta Pérez; l’exdinamitzadora de l’equipament i exregidora de Joventut, Miriam Rubio; l’anterior tècnic de Joventut, Marc Colás; i dos antics usuaris del centre, Juan Carlos Pereira i Mohamed Kadi. El regidor de Joventut, Sergio Carrillo, moderarà la tertúlia.

En acabar la taula rodona hi haurà un aperitiu i una exposició de material gràfic dels darrers anys.

Actes per celebrar els 20 anys del Satèl·lit

Per continuar amb la reinauguració del Centre Juvenil Satèl·lit, el 29 d’abril se celebrarà una jornada d’activitats juvenils amb tornejos de Fifa i jocs de taula amb la participació d’entitats que fan ús del Satèl·lit. El 6 de maig s’ha previst projectar un vídeo amb la participació de joves que han passat per l’espai en els darrers anys.

Al llarg del mes, l’artista local Lolo Ronda pintarà la façana del Centre Juvenil Satèl·lit.

Arxivat a: Joventut
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona