CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 20 anys treballant la memòria amb la gent gran

20 anys treballant la memòria amb la gent gran

06/04/2022

Una cinquantena de persones grans han participat en els sis tallers que el Departament de Serveis Socials ha programat durant el curs 2021-22. El projecte va començar el 2001 com a complement del Servei d’Atenció Domiciliària. Aquest dimecres s’ha celebrat la cloenda dels tallers d’enguany en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i de la regidora de Gent Gran, Natalia Segura.

Els tallers de memòria del curs 2021-22 han arribat a la seva fi aquest dimecres amb un acte que ha servit per posar el punt i final a l’edició d’enguany.

Un total de 48 persones grans han seguit els sis tallers programats aquest curs des del Departament de Serveis Socials. La participació ha estat més limitada que en edicions anteriors per les ràtios marcades per la pandèmia.

La trobada ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i de la regidora de Gent Gran, Natalia Segura, que han lliurat els diplomes a les persones que han seguit els tallers.

En el transcurs de l’acte, han cantat la cançó Bravo por la música de Juan Pardo, amb l’acompanyament de tres professors/es de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès. També s’ha aprofitat per lliurar un obsequi a la coordinadora del Servei d’Atenció Domiciliària i responsable dels tallers, Maria Aurelia Leza, que es jubilarà en els propers mesos.

Dues dècades treballant per l’envelliment actiu i la salut mental

A Montornès els tallers de memòria per a la gent gran van començar el 2001 com a complement de les actuacions del Servei d’Atenció Domiciliària dels Serveis Socials. Des de llavors, la professional que dinamitza les sessions s'ha ocupat d'integrar persones grans en un entorn amigable i proper, inclosos alguns casos derivats des del Centre d’Atenció Primària i dels Serveis Socials de l’Ajuntament, amb patologies associades a malalties com l'Alzheimer.

La realització dels tallers de memòria als dos casals de la gent gran de Montornès també han servit per promoure la participació de les dones en les activitats dels equipaments.

Arxivat a: Gent Gran, Serveis Socials
Interpretació de la cançó "Bravo por la música", de Juan Pardo, a càrrec de les usuàries dels tallers de memòria.
Lliurament de diplomes a les persones que han participat en els tallers de memòria.
Lliurament de diplomes a les persones que han participat en els tallers de memòria.
Reconeixement a la coordinadora del Servei d’Atenció Domiciliària i responsable dels tallers, Maria Aurelia Leza.
Participants en la darrera edició dels tallers de memòria.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona