CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Club Triatló Montornès guanya tres ors i una plata al Campionat de Catalunya de Duatló de Muntanya

El Club Triatló Montornès guanya tres ors i una plata al Campionat de Catalunya de Duatló de Muntanya

05/04/2022

Per segon any consecutiu, Laia Rodríguez i Arnau Pérez s’han proclamat campions de Catalunya a la competició disputada a Balaguer, enguany en les categories Infantil i Cadet, respectivament. Pau Rivero també ha estat el millor en la franja Infantil, mentre que Lleïr Forns s’ha fet amb la plata en Juvenil.

Els més petits del Club Triatló Montornès han tornat a participar en el Campionat Nacional de Catalunya de Duatló de Muntanya. Els i les joves han millorat encara més els resultats aconseguits l’any passat, aconseguint pujar fins a quatre vegades als calaixos més alts del podi.

La prova, celebrada el 27 de març a Balaguer, va atraure un centenar d’esportistes d’arreu del territori català que van competir en les categories Infantil, Cadet i Juvenil.

En Infantil, Laia Rodríguez i Pau Rivero, del Montornès, es van fer amb les primeres posicions femenina i masculina, respectivament, després de recórrer 1.000 metres a peu, 3.000 en BTT i altres 500 metres a peu. En la mateixa categoria va debutar el també montornesenc Biel Anglada.

El triatleta local Arnau Pérez es va proclamar campió en el seu primer any en la categoria Cadet masculí. En el seu cas, va haver de completar un circuit de 1.500 metres a peu, 4.000 en BTT i 1.000 a peu.

L’últim a competir va ser Lleïr Forns, també del triatló montornesenc, que va aconseguir acabar segon en la categoria Juvenil masculí després de realitzar 2.000 metres a peu, 6.000 en BTT i 1.500 a peu.

Precisament, els triatletes Laia Rodríguez i Arnau Pérez ja es van endur les primeres posicions infantils a l’edició de l’any passat.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Triatló Montornès)

Arxivat a: Esports
Els 5 triatletes del Montornès que han participat en el Duatló de Balaguer. (imatge: Club Triatló Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona