CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Associació de Pensionistes i Jubilats de Montornès, ferma en la lluita per la millora de l’atenció dels bancs

L'Associació de Pensionistes i Jubilats de Montornès, ferma en la lluita per la millora de l’atenció dels bancs

14/03/2022

Representants de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Montornès han participat en un acte simbòlic per lliurar les 1.615 signatures que ja van presentar per registre d’entrada a l'Ajuntament el 28 de febrer. La trobada ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i de la regidora de Gent Gran, Natàlia Segura. L'Ajuntament les farà arribar a la Generalitat. L’associació ha convocat una manifestació que sortirà divendres a les 18 h de la plaça de Joan Miró.

La lluita per demanar a les entitats bancàries una millora de l’atenció presencial a les persones grans es manté. Després de concentrar-se setmanalment al davant de les oficines de les entitats financeres que hi ha al poble, l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Montornès ha entregat a l'Ajuntament un total de 1.615 signatures recollides al poble per reclamar una millor atenció dels bancs.

L’entitat ja va presentar les firmes per registre d’entrada el 28 de febrer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del carrer de Sant Isidre. Aquest dilluns les ha portades a l’Ajuntament en un acte simbòlic on hi eren presents membres de l’entitat, veïnat, l’alcalde, José A. Montero, i la regidora de Gent Gran, Natàlia Segura.

L’Ajuntament traslladarà les signatures a la Generalitat.

Recentment, amb el suport de totes les forces polítiques del Consistori, l’Ajuntament ha adreçat una carta a les entitats bancàries del municipi per reclamar atenció presencial i adequada a les persones grans que no poden accedir a les gestions en línia. Arrel d’això, l’oficina del BBVA s’ha compromès a ampliar l’horari d’atenció fins a les 14 h i sense cita prèvia.

La gent gran, de nou a peu de carrer

Aquest divendres, 18 de març, l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Montornès ha convocat una manifestació per reivindicar la millora de l’atenció dels bancs i eliminar-ne les comissions. Amb l’acció, l’entitat també demana la recuperació de les urgències 24 hores al poble.

L’associació ha convocat la ciutadania a les 18 h a la plaça de Joan Miró. La comitiva recorrerà els carrers del centre fins als jardins de l’Ajuntament, on es llegirà un manifest.

Per a més informació podeu adreçar-vos al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé al seu grup de Facebook.

Arxivat a: Gent Gran
L'alcalde, José A. Montero, la regidora de Gent Gran, Natàlia Segura, i representants de l'Associació de Pensionistes i Jubilats de Montornès després de l'entrega simbòlica de les signatures.
Un moment de l'acte.
Representants de l'associació entreguen les signatures a l'alcalde, José A. Montero.
Representants de l'Associació de Pensionistes i Jubilats de Montornès i veïnat abans d'entrar a l'Ajuntament.
Presentació de les signatures per registre d'entrada a l'OAC Centre.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona