CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > S’obre el termini de sol·licitud d’ajuts per a les activitats de lleure a l’estiu

S’obre el termini de sol·licitud d’ajuts per a les activitats de lleure a l’estiu

04/03/2022

El termini romandrà obert del 7 al 25 de març. La sol·licitud es podrà fer telemàticament a través de l’enllaç montornes.cat/ajutsestiu.

Com cada any, l’Ajuntament de Montornès ha obert una línia d’ajuts dotada amb 20.000 € perquè cap infant es pugui quedar sense activitats d'estiu per causes econòmiques. 

Enguany el termini de sol·licitud s’ha establert abans de les inscripcions a les activitats, de manera que les famílies ja sabran si disposen de l’ajut abans de formalitzar-les.

El període per demanar l’ajut va del 7 al 25 de març de 2022. La sol·licitud es pot fer: 

  • En línia, a través de l’enllaç montornes.cat/ajutsestiu. Per fer-ho cal tenir el certificat idCAT o l’idCAT mòbil, emplenar la instància adjuntant el model de sol·licitud i la documentació requerida. En cas de dificultat es pot trucar al Departament de Serveis Socials (telèfon 935721170 ext. 3). 
  • Presencialment amb cita prèvia al Departament de Serveis Socials.

Com en estius anteriors, l’Ajuntament rebrà suport de la Fundació Probitas per als ajuts de menjador i per al suport dels monitors/es que tindran cura dels infants amb necessitats educatives especials.

Durant els propers dies es difondran a través de les escoles les propostes municipals per a l’estiu. Entre les opcions, hi haurà el Casal de Vacances amb dos itineraris, un de lleure i un altre esportiu, i les tradicionals colònies que dinamitza l’Esplai Panda. De forma excepcional, els ajuts per a les colònies es podran sol·licitar en funció del termini d’inscripció que s’estableixi per a aquesta activitat.

Arxivat a: Infància, Serveis Socials
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona