CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Cuinant per un món més solidari

Cuinant per un món més solidari

23/02/2022

L’alumnat de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental, de l’Institut Marta Mata, ha recaptat un total de 333 euros amb la xocolatada solidària celebrada el 18 de febrer. Els beneficis aniran a la investigació del càncer infantil promoguda des de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. A més, després de Nadal, els i les estudiants van destinar els 481 euros de la venda de galetes solidàries a l’ONG World Central Kitchen.

Per quart any, l’alumnat i el professorat de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental (EHVO), assignada a la secció de cicles formatius de l’Institut Marta Mata, s’ha tornat a sumar amb empenta a la xocolatada solidària a favor de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La iniciativa està emmarcada en la commemoració del Dia Internacional contra el Càncer Infantil, que té lloc cada 15 de febrer.

Amb la venda de xocolata calenta i melindros realitzada a l’hora del pati del 18 de febrer a l’institut, el centre va recaptar un total de 333 euros que destinarà a la investigació del càncer infantil impulsada des de l’hospital.

L’alumnat i el professorat dels cicles formatius de cuina i restauració va elaborar i servir 60 litres de xocolata calenta i 400 racions de melindros especialment per a l’ocasió, a canvi d’un donatiu mínim d’un euro.

Gairebé 500 euros en galetes solidàries

Com ja és habitual per Nadal, els i les estudiants del cicle formatiu de cuina i gastronomia van elaborar galetes que van vendre al restaurant pedagògic El Molí des dels darrers dies de novembre fins a l’inici de les vacances. Al llarg d’aquestes setmanes van aconseguir 481,80 euros que han ingressat a l’ONG World Central Kitchen. La fundació treballa per cobrir les necessitats bàsiques d’aquelles persones que han patit un desastre natural.

Arxivat a: Educació
4a xocolatada solidària a l'Institut Marta Mata de Montornès.
4a xocolatada solidària a l'Institut Marta Mata de Montornès.
4a xocolatada solidària a l'Institut Marta Mata de Montornès.
4a xocolatada solidària a l'Institut Marta Mata de Montornès.
4a xocolatada solidària a l'Institut Marta Mata de Montornès.
Galetes solidàries a l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental. (imatge: EHVO)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona