CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Casal de la Gent Gran Nord torna a obrir al públic

El Casal de la Gent Gran Nord torna a obrir al públic

01/02/2022

A partir d’aquest dimecres, 2 de febrer, el Casal obrirà de dilluns a divendres de 16 a 19 h amb un servei de consergeria habilitat per l'Ajuntament. No hi haurà bar, perquè el servei es troba en fase d'adjudicació.

La gent gran podrà tornar a fer ús de les instal·lacions del Casal de Montornès Nord a partir d’aquest dimecres, 2 de febrer.

L’Ajuntament posarà en marxa un servei de consergeria a l’espai. Així, hi haurà una persona encarregada d’obrir i tancar les portes de l'equipament i de vetllar pel bon ús de les instal·lacions.

Tot i que encara no es recuperarà el servei de bar ni la programació de tallers que ara es duen a terme fora de l'equipament, les persones que vulguin podran trobar-s’hi per fer la partida, llegir o veure la televisió en companyia.

El nou horari de tardes del Casal de la Gent Gran Nord és de dilluns a divendres, de 16 a 19 h.

Últims dies per optar a la gestió del bar i la consergeria del Casal

Fins al 10 de febrer l’Ajuntament mantindrà obert el termini de presentació d’ofertes per gestionar el servei de bar i consergeria del Casal de la Gent Gran Nord.

El contracte tindrà una durada de 2 anys amb la possibilitat de ser prorrogat fins a un màxim de dos anys més.

Per a l’adjudicació del contracte es tindran en compte aspectes com les millores sense cost que la persona licitadora proposi per a les instal·lacions, la proposta d’activitats lúdiques i culturals, o les millores de caire social referides a la contractació de persones aturades o en risc d’exclusió social, per exemple.

Les persones o empreses licitadores tenen temps fins al 10 de febrer a les 14 h per presentar la documentació de la seva oferta telemàticament amb l’eina Sobre Digital de la Plataforma de serveis de contractació pública de Catalunya, accessible en el Perfil del contractant de l’Ajuntament de Montornès del Vallès.

Arxivat a: Ciutadania, Gent Gran
Persones usuàries del Casal de la Gent Gran Nord.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona