CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Dones i homes, de nou corrent per la igualtat a la Mitja 2022

Dones i homes, de nou corrent per la igualtat a la Mitja 2022

18/01/2022

El Club Atletisme Montornès i la regidoria de Polítiques d’Igualtat han organitzat una nova programació d’entrenaments per preparar la ciutadania que vulgui participar en la cursa dels 6 km que es desenvoluparà paral·lelament a la Mitja Marató del 27 de març. Les sessions començaran avui i tindran lloc cada dimarts i dijous a la tarda a les pistes municipals.

Tres anys després de la darrera Mitja Montornès – Montmeló – Vilanova - La Roca, i després de posposar la prova en diverses ocasions per les restriccions sanitàries, el Club Atletisme Montornès enllesteix els darrers preparatius per celebrar la cursa el 27 de març.

Com és habitual, les persones que vulguin participar en la prova dels 6 km es podran preparar al programa d’entrenaments impulsat pel mateix club i la regidoria de Polítiques d’Igualtat del Consistori.

Amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva i el compromís de la societat envers la igualtat de gènere, entre el 18 de gener i el 26 de març, les dones i homes majors de 14 anys interessades podran sumar-se a les sessions preparatòries per córrer la cursa dels 6 km.

Les classes seran a càrrec d’entrenadors especialitzats i tindran lloc cada dimarts i dijous, de 17.30 a 18.30 h, a les pistes municipals d’atletisme del CEM Les Vernedes.

Les persones que participin en l’activitat rebran una samarreta que podran dur el dia de la prova.

Per inscriure’s als entrenaments cal omplir el formulari que està disponible a les oficines del Club Atletisme Montornès, al CEM Les Vernedes, al Casal de Cultura, a les Oficines d’Atenció Ciutadanes de Montornès Centre i Montornès Nord. El darrer dia per apuntar-s’hi és el 28 de febrer. El preu de la inscripció és de 19 euros i inclou la participació en els entrenaments i el dorsal per a la cursa.

Arxivat a: Esports, Igualtat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona