CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Estructura i equipament per a la Policia Local

Estructura i equipament per a la Policia Local

28/12/2021

La Policia Local compta amb dos nous caporals per reforçar l'escala de comandaments del cos. D'altra banda, recentment, s'ha incorporat nou material per al control d'alcoholèmia i altres drogues.

Des de fa unes setmanes, la Policia Local compta amb de dos nou caporals que completen l’escala de comandaments del cos, un procés iniciat l’any 2020 amb l’objectiu de reforçar i estructurar la plantilla de la prefectura.

També ha hagut millores en l’equipament tècnic amb la incorporació, recentment, de nou material per al control d’alcoholèmia i altres drogues.

El nou etilòmetre evidencial permetrà agilitar i incrementar l’eficiència de les proves de detecció en les persones conductores que presentin símptomes de trobar-se sota l’efecte de l’alcohol i de drogues.

Un altre del material adquirit ha estat un sonòmetre per mesurar el soroll emès pels vehicles amb la voluntat de col·laborar en la reducció de la contaminació acústica i la millora del medi ambient al poble.

Informació sobre objectes perduts Les persones interessades en objectes perduts dipositats a les dependències de la Policia Local poden fer la consulta del llistat a www.montornes.cat/objectes-perduts

 

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Nou etilòmetre incorporat al material tècnic de la prefectura de la Policia Local
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona