CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un Nadal en companyia i amb solidaritat

Un Nadal en companyia i amb solidaritat

24/12/2021

Les persones usuàries del menjador social han dinat plegades en el tradicional dinar de Nadal al Casal de la Gent Gran Nord, en un acte que ha comptat amb el suport de l’associació Volumont. Precisament, l’entitat ha tornat a gestionar la campanya “Un somriure per a tothom” i ha lliurat les joguines i els productes que ha recaptat a més d’una vintena de famílies i a 25 persones grans.

Seguint totes les precaucions en matèria de sanitat i amb els corresponents grups bombolla, una desena de persones usuàries del menjador social han donat la benvinguda al Nadal en el dinar que acostuma a tenir lloc al Casal de la Gent Gran Nord i que l’any passat va quedar suspès per les restriccions sanitàries.

L’alcalde, José A. Montero, i la regidora de Gent Gran, Natàlia Segura, han visitat les persones que fan ús del programa de suport alimentari dels Serveis Socials. L’acte ha comptat amb el suport de voluntàries de l’associació Volumont que han acompanyat la gent gran. La trobada ha culminat amb animació teatral i amb una entrega d’obsequis als i les assistents.

Precisament, en els darrers dies, Volumont ha tornat a gestionar la campanya Un somriure per a tothom. La iniciativa ha recuperat el seu format original, així que, a més de donacions monetàries, ha tornat a recollir joguines, material escolar i productes d’higiene.

Entre el 7 i el 16 de desembre el veïnat va poder fer les seves donacions a diversos equipaments municipals que van esdevenir punts de recollida. Una desena de voluntàries van preparar els lots, que arribaran a 58 infants de famílies del poble i a 25 persones grans que reben atenció i seguiment dels Serveis Socials de l’Ajuntament. La campanya també va comptar amb la col·laboració d’empreses de l’entorn.

Altres actuacions extraordinàries

Complementant la campanya Un somriure per a tothom, l’entitat in via ha aportat 16.500 € i l’Associació REIR 12.000 €, resultat de la subvenció que el Departament de Drets Socials de la Generalitat ha atorgat a REIR.

Els ajuts serviran per comprar productes d’alimentació i farmàcia, així com per cobrir despeses escolars, lloguer, subministraments i odontologia.

Un any més, la Fundació Probitas ha col·laborat en diversos programes socials.

Arxivat a: Serveis Socials
Dinar de Nadal amb les persones usuàries del menjador social.
Dinar de Nadal amb les persones usuàries del menjador social.
L'alcalde, José A. Montero, i la regidora de Gent Gran, Natàlia Segura, han acompanyat les persones usuàries del menjador social.
Animació teatral al dinar de Nadal.
Animació teatral al dinar de Nadal.
Voluntàries de l'associació Volumont amb les joguines i el material recollit amb la campanya "Un somriure per a tothom".
Joguines i material recollit amb la campanya "Un somriure per a tothom".
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona