CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Parc de Nadal Solidari torna amb novetats i seguretat

El Parc de Nadal Solidari torna amb novetats i seguretat

23/12/2021

Entre el 27 i el 30 de desembre, la Carpa Polivalent El Sorralet acollirà la 17a edició de l’esdeveniment, amb tallers i jocs per als infants i les seves famílies. La programació d’activitats també inclou diversos espectacles que tindran lloc al Teatre Margarida Xirgu. Tot estarà subjecte a les mesures de seguretat de la Covid-19. L’Esplai Panda destinarà part de la recaptació de la venda d’entrades a l’ONG Global Humanitaria.

Els infants i les famílies tornen a tenir una proposta de lleure durant les vacances de Nadal. Per 17a vegada, l’Esplai Panda organitza el Parc de Nadal Solidari, amb tallers, jocs i espectacles per als més petits.

Els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, de 16 a 20 h, el públic podrà trobar propostes ben diferents a la Carpa Polivalent El Sorralet. A més dels espais de tallers, videojocs, jocs i ludoteca, hi haurà un rocòdrom, inflables, jocs gegants i tallers amb la Colla de Geganters i Montornès Animal. Com a novetat, la canalla també podrà jugar a una pista multidisciplinar.

També per primera vegada, amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, l’organització traslladarà els espectacles inclosos en la programació del Parc al Teatre Margarida Xirgu. Entre ells hi haurà sessions de contacontes i una obra de teatre.

El preu de l'entrada és de 3 € per als infants de 3 a 12 anys, amb possibilitat d'abonament per als quatre dies (9 €). L'entrada de persones adultes i nadons és gratuïta. L’Esplai Panda destinarà el 15 % de la recaptació aconseguida amb la venda d’entrades a l’ONG Global Humanitaria, que treballa pels drets dels infants. La ciutadania podrà adquirir els tiquets a l’entrada de la Carpa Polivalent El Sorralet.

Lleure segur i de qualitat

A l’espera de les noves mesures en matèria de sanitat, l’Esplai Panda mantindrà la celebració del Parc de Nadal Solidari. A causa de la pandèmia, l’any passat l’entitat va anul·lar l’activitat i, com a alternativa, va participar en l’organització d’una programació d’espectacles a l’Espai Cultural Montbarri anomenada Un Nadal Cultural.

Per garantir la seguretat de l’activitat, les persones que assisteixin al Parc de Nadal hauran de dur la mascareta posada en tot moment i mantenir la distància de seguretat interpersonal. No es permetrà menjar a l’interior del recinte.

Per a més informació podeu adreçar-vos al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Educació, Infància
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona