CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Festa de Cap d’Any, de nou a Montornès - AVÍS: ACTIVITAT SUSPESA PER LES RESTRICCIONS COVID-19

La Festa de Cap d’Any, de nou a Montornès - AVÍS: ACTIVITAT SUSPESA PER LES RESTRICCIONS COVID-19

17/12/2021

Si les condicions sanitàries ho permeten, el pavelló del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes tornarà a ser l’escenari triat per donar la benvinguda al nou any. La festa comptarà amb els discjòqueis montornesencs Alain i Rubén i amb servei de barra a càrrec de l’associació Gasvar. La venda d’entrades començarà el 20 de desembre al web entrades.montornes.cat i presencialment al Casal de Cultura.

El 2021 va arribant a la seva fi, així que el departament municipal de Cultura i Festes ja ho té tot preparat per organitzar una nova vetllada inoblidable per rebre el 2022.

En el cas que la situació sanitària ho permeti, la Festa de Cap d’Any d’enguany tindrà lloc al pavelló del CEM Les Vernedes, des de la 1 de la matinada i fins a les 6.

Per accedir-hi caldrà ser major de 16 anys, així com validar l’entrada i el passaport COVID-19 amb el DNI abans d’accedir al recinte.

Un any més, els discjòqueis montornesencs Alain i Rubén posaran el ritme a la jornada. Hi haurà serveis de barra a càrrec de l’associació Gasvar i de guarda-roba per a les persones assistents. L’organització recomana portar-hi un got reutilitzable de plàstic dur.

Una festa adaptada a les mesures sanitàries

L’aforament serà limitat als percentatges establerts en aquell moment i hi haurà una separació entre la pista de ball i l’espai de barra. L’ús de mascareta serà obligatori en tot moment, excepte en el moment de beure. Hi haurà una zona habilitada per a persones fumadores a l’exterior.

En cas que les condicions no permetessin la celebració de la festa, l’Ajuntament anul·laria l’acte i procediria a retornar els diners de les entrades. Si es restringís l’aforament permès s’anul·larien i retornarien els diners d’aquells tiquets adquirits a partir de la quantitat de tall de l’aforament permès, per ordre cronològic.

La venda d’entrades per a la festa de Cap d’Any començarà el dilluns 20 de desembre, a les 13 h, en línia al web entrades.montornes.cat. També hi haurà l’opció de comprar-les presencialment (amb targeta de crèdit o de dèbit) a la Sala Riu Mogent del Casal de Cultura el dilluns 20 (de 13 a 20 h), el dimarts 21 (de 10 a 14 h) o el dimecres 22 (de 16 a 20 h). El preu de cada entrada és de 5 euros.

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona