CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El pilot montornesenc Yago Domínguez es proclama campió d’Espanya d’Enduro infantil i sotscampió de Catalunya d’Endurets

10/12/2021

El jove ha acabat la temporada amb un or estatal i una plata autonòmica. L’any que ve, Domínguez deixarà les categories infantils per passar a les absolutes i córrer al costat dels pilots adults.

Per al pilot de Montornès Yago Domínguez l’any ha finalitzat de la millor manera possible. En els darrers dies, el jove ha triomfat a dues importants competicions estatals i autonòmiques.

El 28 de novembre, Domínguez va endur-se l’or a la darrera prova del Campionat d’Espanya d’Enduro Infantil, disputada a Morata de Tajuña (Madrid). Tot i el fred i les dificultats del terreny, va aconseguir la victòria que el va convertir en campió d’Espanya en 125 CC.

Només una setmana més tard, el pilot es feia amb la segona posició a la darrera prova del Campionat de Catalunya d’Endurets, celebrada a Les Gunyoles (Barcelona). Tot i arribar com a líder de competició, una caiguda al cinquè tram el va deixar sotscampió de la prova i del campionat.

Nous reptes per a la nova temporada

Aquesta temporada Yago Domínguez s’acomiada de les categories infantils per competir a les categories absolutes, al costat dels adults i dels millors pilots, l’any que ve.

A més dels títols ja esmentats, enguany el montornesenc n’ha aconseguit d’altres com el Campionat de Catalunya Resistència Ciclomotors amb Canvi, les 24 hores de Resistència Sots20, el Sotscampionat de Catalunya de resistència sobre terra i un tercer lloc al Campionat de Catalunya d’Endurades Junior.

(Adaptació de la informació facilitada per Yago Domínguez)

Arxivat a: Esports
Yago Domínguez a la prova disputada a Morata de Tajuña (imatge: Yago Domínguez)