CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Nadal arriba als carrers de Montornès

El Nadal arriba als carrers de Montornès

03/12/2021

Un grup de nens i nenes dels centres infantils i l’alcalde, José A. Montero, han fet l’encesa de l’enllumenat aquest dijous al carrer Major. Els llums ornamenten una trentena de carrers, places, rotondes i avingudes del poble.

Després de l’encesa oficial en format reduït de l’any passat motivada per la Covid-19, enguany els més petits han pogut tornar a ser els protagonistes de l’acte de benvinguda de la campanya de Nadal al poble.

Una representació d’infants de La Peixera i Pintor Mir, amb l’alcalde, José A. Montero, han estat els encarregats de prémer el botó que simbolitza l’encesa de l’enllumenat nadalenc. Per celebrar-ho, tot seguit, les famílies han participat en tallers i jocs que el departament municipal d’Infància ha instal·lat al llarg del carrer Major i a la sala d’exposicions de Can Saurina.

Aquest 2021 l’avinguda d’Ernest Lluch s'ha afegit a la llista d’espais que compten amb llums de Nadal. A més, en els propers dies l’Ajuntament preveu col·locar més ornaments als barris de l’Ametller, Can Bosquerons de Dalt i Can Xec, la plaça dels Remences i l’Escola Marinada.

El Consistori ha destinat un total de 32.000 euros al lloguer i al muntatge i desmuntatge dels llums.

Zones d'enllumenat nadalenc

A banda dels espais esmentats anteriorment, la resta de zones amb enllumenat de Nadal són les següents: carrers de Federico García Lorca, Major, del Riu Mogent, del Molí, de Jaume Balmes, de Can Parera, de Can Vilaró, de Jacint Verdaguer, de Blas Infante, de Sant Sadurní, de l'Estrella, de Palau d'Ametlla; les avingudes de la Llibertat, de Mogent, de l'Onze de Setembre; i les places de la Font, del Poble, de Pau Picasso, a més a més de les rotondes de la plaça dels Països Catalans, de la cruïlla entre la plaça de la Pèrgola, l'avinguda Mogent i el carrer de les Tres Creus, i de la cruïlla entre l'avinguda de la Llibertat i el Gran Vial.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura i festes
Moment de l'encesa de l'enllumenat amb infants de La Peixera i Pintor Mir i amb l'alcalde, José A. Montero.
 Una representació de nens i nenes que fan ús dels centres infants Pintor Mir i La Peixera.
Detall d'un dels llums de Nadal d'enguany.
Tallers per donar la benvinguda al Nadal.
Tallers per donar la benvinguda al Nadal.
Punt informatiu del departament municipal d'Infància.
Els infants i les seves famílies van poder penjar desitjos a l'arbre de Nadal de la plaça de la República.
Photocall de Nadal a la plaça de la República.
Jocs familiars a la sala d'exposicions de Can Saurina.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona