CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 103.000 euros en ajuts al comerç i les contractacions

103.000 euros en ajuts al comerç i les contractacions

03/12/2021

L’Ajuntament ha obert dues convocatòries d’ajuts: una per a la restauració i el comerç afectat econòmicament per la Covid-19 i una altra per al foment de la contractació, l’emprenedoria i els projectes de l’Economia Social i Solidària. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 19 de desembre.

Com a continuació de les mesures del Pla Covid-19 posat en marxa per l'Ajuntament, i en el marc de les actuacions de suport a l’economia local, el departament municipal d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç ha obert dues noves línies de subvencions.

La primera, dotada amb 63.000 euros, s’adreça a persones autònomes, restauració, comerç al detall i similars, amb seu a Montornès, i que hagin vist reduïts els ingressos a la meitat a causa de les mesures aplicades per combatre la Covid- 19. L’objectiu és ajudar a reactivar i impulsar el sector comercial, de restauració i serveis i fomentar la competitivitat d’aquests sectors. La quantia de la subvenció serà de 1.000 € per als/les sol·licitants que compleixin els requisits establerts en aquestes bases.

La segona línea d’ajuts, dotada amb 40.000 euros, va destinada a la contractació de persones de la Borsa de Treball de Montornès i a les que posin en marxa un projecte d’emprenedoria. Com a novetat, la convocatòria també incorpora la posada en marxa de projectes relacionats amb l’Economia Social i Solidària. Els ajuts oscil·len entre els 1.500 i 2.500 euros per contractació, amb un màxim de 5 per empresa. Per als projectes d’emprenedoria i Economia Social i Solidària es preveuen ajuts de 3.000 euros.

Les sol·licituds per a les dues convocatòries es poden presentar de forma presencial i telemàtica fins al 19 de desembre (trobareu tota la informació en els enllaços adjunts).

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona