CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Per Nadal, galetes solidàries amb l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental

Per Nadal, galetes solidàries amb l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental

02/12/2021

Un any més, l’alumnat de l’EHVO de l’Institut Marta Mata de Montornès ha posat a la venda amb objectius solidaris paquets de galetes de sabors variats. Enguany el centre destinarà els beneficis a l’ONG World Central Kitchen. La ciutadania podrà adquirir els productes fins al 17 de desembre al restaurant de la Masia El Molí i a la cafeteria de l’institut.

Com ja ve sent habitual, al voltant de les festes nadalenques, l’alumnat de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental (EHVO) de Montornès ha elaborat galetes amb fins solidaris.

Enguany el centre ha impulsat la campanya en favor de l’ONG World Central Kitchen, fundada pel cuiner José Andrés Puerta l’any 2010 per contribuir a la provisió d’aliments a llocs que han patit un desastre natural. 

Durant la crisi de la Covid-19, la plataforma també va proporcionar àpats arreu d’Espanya. Actualment col·labora amb el veïnat de l’illa de La Palma que ha perdut les seves llars a causa de l’erupció volcànica.

Els paquets de galetes són de 120 g i tenen un preu de 3 euros cadascun. Estaran a la venda fins al 17 de desembre al restaurant pedagògic de la Masia El Molí i a la cafeteria de l’Institut Marta Mata.

Hàbits solidaris

Amb la venda de galetes del desembre de l’any passat, l’alumnat de l’EHVO va recaptar un total de 308 euros que va destinar a La Marató de TV3, llavors centrada en la recerca sobre la Covid-19. L’any anterior, amb els i les joves de 3r d’ESO, van aconseguir 643 euros que van anar a parar a l’ONG Proactiva Open Arms.

A més, per tercer any consecutiu, el 19 de febrer els i les estudiants de l’EHVO i de l’institut van col·laborar amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona venent xocolata calenta i pastís amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil.

Arxivat a: Educació
Galetes solidàries a l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental. (imatge: EHVO)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona