CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La mecànica montornesenca Iona Hernández debutarà al Dakar amb el primer equip 100 % femení de Catalunya

La mecànica montornesenca Iona Hernández debutarà al Dakar amb el primer equip 100 % femení de Catalunya

02/12/2021

La jove, amb el CMR group Women Dakar, treballarà per primera vegada al ral·li anual, que es disputarà de l’1 al 14 de gener a l’Aràbia Saudita. Amb només 22 anys, Hernández compagina la seva formació de mecànica amb la feina als Estats Units.

Tres anys després de començar els seus estudis de mecànica a la Montlau Repsol Technical School de Barcelona, la montornesenca Iona Hernández ha complert un dels seus somnis.

Hernández, de 22 anys, forma part de l’equip CMR group Women Dakar, el primer conjunt català constituït íntegrament per dones. La jove treballarà com a mecànica a la 44a edició del Dakar, que tindrà lloc entre l’1 i el 14 de gener a l’Aràbia Saudita.

En els darrers dies, la Generalitat ha presentat l’equip, al qual ha fet una aportació econòmica simbòlica. A més d’Hernández, el grup està constituït per la pilot Mercè Martí, la copilot Margot Llobera, la mecànica Jèssica Nebra, la coordinadora Núria Gajà i la team manager Anna Farré.

Una carrera prometedora

Iona Hernández ha avançat en el sector a grans passes. En poc temps ha passat de fer pràctiques en karts i turismes a estrenar-se en la professió aquest any amb el manteniment de vehicles en un dels ral·lis més emblemàtics del món.

Aquesta setmana la montornesenca ha viatjat a Alemanya per posar a punt tres vehicles que competiran a tres campionats dels Estats Units. De fet, tot i anar voltant pel món, allà hi viu aproximadament durant set mesos. Entre els seus altres objectius hi ha guanyar campionats com les 24 hores de Le Mans o Daytona, mentre continua formant-se en el sector de la mecànica.

Hernández ha parlat de la seva experiència en una entrevista amb el programa Las Mañanas de Ràdio Montornès emesa en els darrers dies. Podeu escoltar-la a l'enllaç adjunt.

Arxivat a: Esports
La mecànica montornesenca Iona Hernández a les dependències de Can Saurina.
La mecànica montornesenca Iona Hernández en acció. (imatge: Iona Hernández)
Presentació del CMR group Women Dakar. (imatge: Mercè Martí)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona