CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més tallers i sessions a la programació del Casal de Cultura del gener al juny de 2022

Més tallers i sessions a la programació del Casal de Cultura del gener al juny de 2022

01/12/2021

L’oferta d’activitats de la nova temporada del Casal de Cultura doblarà el número de sessions, entre les quals hi ha més torns i noves càpsules formatives relacionades amb les noves tecnologies. El termini d’inscripció romandrà obert entre el 14 i el 20 de desembre, amb cita prèvia que caldrà sol·licitar prèviament per telèfon els dies 9, 10 i 13 de desembre.

D’acord amb les mesures sanitàries lligades a la represa de l’activitat, i per donar resposta a l’alta demanda ciutadana, el departament municipal de Cultura ha incrementat l’oferta de tallers al Casal de Cultura del gener al juny de 2022.

Així, als 16 torns dels 9 tallers que van començar a principis d’octubre, s’hi afegeixen 16 sessions d’11 tallers diferents.

L’organització ha obert nous torns de les activitats amb més demanda, de manera que hi haurà dues sessions més de pintura i dibuix, una més de ceràmica, una altra de dansa del ventre i dues més de ioga.

També es recuperen tallers que no estaven recollits a la programació d’aquest trimestre com patchwork, pilates i gimnàstica hipopressiva.

Com a novetat, per aprofundir en el coneixement sobre noves tecnologies, s’ha apostat pel desenvolupament de càpsules formatives centrades en coneixements bàsics, aplicacions mòbils i edició de fotografia i vídeo.

Com apuntar-se als tallers? Per inscriure’s a qualsevol dels tallers inclosos en la nova programació del Casal de Cultura caldrà demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 572 17 19 els dies 9, 10 i 13 de desembre, de 16 a 20 h. Amb el dia i l’hora assignats entre el 14 i el 20 de desembre, les persones interessades s’hauran d’apropar al Casal de Cultura de manera presencial. Els cursos començaran el 10 de gener.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge de promoció de l'oferta de tallers del Casal de Cultura Gener-Juny 2022.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona