CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Formació per a la millora de les competències digitals

Formació per a la millora de les competències digitals

24/11/2021

Aquest mes, dins del Pla de Reactivació Econòmica del Consell Comarcal, l’Ajuntament ha ofert quatre tallers sobre temes com la signatura digital, els tràmits telemàtics i les videoconferències. Segons les previsions, la programació continuarà al llarg del primer trimestre de 2022.

El desenvolupament de les noves tecnologies i les darreres prestacions incloses en els serveis públics han motivat l’aposta de les administracions per una millora de les competències digitals de la ciutadania.

En el marc del Pla de Reactivació Econòmica del Consell Comarcal del Vallès Oriental, l’Ajuntament ha realitzat diverses accions formatives per millorar les habilitats informàtiques de les persones usuàries dels Serveis Locals d’Ocupació i millorar el seu accés a entrevistes de feina, cursos i altres tràmits.

Aquest dimecres han tingut lloc les dues darreres sessions del mes a Montornès, dedicades a les aplicacions per a videoconferències i a l’espai d’emmagatzematge a aplicacions com Google Drive i Dropbox. Les altres dues, celebrades en els darrers dies, se centraven en l’obtenció de la signatura digital i l’IDCAT, i en els tràmits amb l’administració pública.

Al poble les formacions tenen lloc a la sala d’informàtica de l’Espai Cultural Montbarri. També n’hi ha a altres municipis de la comarca com La Garriga, Sant Fost o Granollers. Segons les previsions, la programació s’estendrà al llarg del primer trimestre de l’any vinent.

Per a més informació i formalitzar les inscripcions als tallers podeu adreçar-vos a l’OPEC trucant al 93 566 70 04 o de manera presencial a l’OAC Centre del carrer de Sant Isidre, 11-13 (amb cita prèvia).

Arxivat a: Promoció Econòmica, Ocupació
Sessió formativa del 18 de novembre a l'Espai Cultural Montbarri.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona