CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Continuïtat del programa Talents en Potència a Montornès

Continuïtat del programa Talents en Potència a Montornès

16/11/2021

L’Ajuntament manté la seva participació en el programa Talents en Potència, un projecte del Consell Comarcal pensat per millorar la inserció laboral i les condicions de col·lectius que tenen dificultats per trobar feina. Aquest any, sis persones inscrites al Servei Local d’Ocupació han participat en la iniciativa.

Montornès continua present en el projecte Talents en Potència. Es tracta d’un programa del Consell Comarcal que inclou accions de millora de l’ocupabilitat i el treball digne de persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania, amb certificat de discapacitat i/o amb trastorn de salut mental.

El programa, iniciat l’abril de 2018, compta amb el suport del Departament d’Afers Socials i Famílies i el cofinançament de 16 ajuntaments de la comarca.

A través de processos d’orientació individualitzats, les persones participants poden definir el seu objectiu laboral i treballar les competències necessàries per assolir-lo. També es realitza una prospecció d’empreses amb l’objectiu d’aconseguir la inserció laboral dels i les participants, i un seguiment posterior a la contractació per garantir la plena integració del treballador o la treballadora.

Aquest any sis persones inscrites al Servei Local d’Ocupació han participat en el programa (tres d’elles amb diversitat funcional i/o trastorn de salut mental i les altres tres amb la renda mínima garantida). Un dels participants va aconseguir la inserció laboral abans de l’estiu.

Les persones interessades a formar part del projecte s'han d’adreçar al departament de Serveis Socials (93 572 11 70 Ext. 3) o al departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (93 566 70 04). En el cas de les empreses, cal que contactin directament amb els serveis tècnics del Consell Comarcal (93 860 07 00).

Arxivat a: Promoció Econòmica
Xerrada motivacional emmarcada en el programa Talens en Potència (imatge: Consell Comarcal).
Sessió d'speed dating emmarcada en el programa Talens en Potència (imatge: Consell Comarcal).
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona