CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més enllà dels llibres amb les tertúlies literàries de la Biblioteca

Més enllà dels llibres amb les tertúlies literàries de la Biblioteca

12/11/2021

L’equipament continua rebent la visita d’autors i autores que participen en xerrades amb les persones que han llegit les seves novel·les. Najat El Hachmi o Marc Artigau són dos dels professionals de l’escriptura que han visitat Montornès en els darrers dies.

Des que la Biblioteca va obrir les portes després de les vacances d’estiu no ha deixat d’organitzar activitats presencials per retrobar els i les amants de la lectura en un entorn ple de llibres.

Algunes d’aquestes propostes han comptat amb la presència d’autors i autores de renom que han realitzat tertúlies sobre les seves novel·les amb públic per compartir-ne impressions de manera conjunta. Najat El Hachmi va visitar l’equipament el 10 de novembre per parlar del seu treball Dilluns ens estimaran, mentre que Marc Artigau ho va fer el 2 del mateix mes per explicar la seva obra Jo era el món.

La propera sessió literària serà el 19 de novembre amb una presentació de poemes de Joan Brossa a càrrec de la llicenciada en Filologia Catalana i màster en Lexicografia Sandra Cuadrado. La proposta s’emmarca en les tertúlies de poesia que tenen lloc una vegada al mes.

No tot són els llibres

La Biblioteca de Montornès es reafirma com un equipament pluridisciplinar que acull activitats que no només tenen a veure amb la literatura.

Aquesta setmana el director de continguts de elBullifoundation, Gabriel Bartra, ha protagonitzat una xerrada anomenada La cuina creativa a casa.

A més, en les darreres setmanes, les persones aficionades a la costura han recuperat el seu espai a la Biblioteca, unes trobades que van deixar quan va començar la pandèmia. Les participants es reuneixen cada dilluns i dijous, de 16 a 18 h.

Per a algunes activitats és necessari fer una reserva prèvia al web entrades.montornes.cat N’hi ha d’altres que requereixen inscriure’s a la Biblioteca, al telèfon 93 568 65 30 o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Cultura i festes
Visita de l'escriptora Najat El Hachmi a la Biblioteca.
Visita de l'escriptor Marc Artigau a la Biblioteca. (imatge: Biblioteca de Montornès)
Visita del director de continguts de elBullifoundation, Gabriel Bartra, a la Biblioteca. (imatge: Biblioteca de Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona