CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripció a les proves de col·locació per accedir als cursos de català per a adults

Inscripció a les proves de col·locació per accedir als cursos de català per a adults

12/11/2021

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha obert el període per apuntar-se a les proves de col·locació corresponents a les formacions presencials que començaran el gener de 2022. El termini finalitzarà el 10 de desembre.

Les persones adultes que vulguin millorar el seu nivell de català tenen una nova oportunitat de fer-ho.

En els darrers dies, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha posat en marxa el període per inscriure’s a les proves de col·locació que permetran assignar el futur alumnat al nivell adient segons els seus coneixements.

Es tracta d’un requisit per a la inscripció a les formacions. Les proves són gratuïtes, tenen una validesa de dos anys i hi ha l’opció de fer-les en línia o de manera presencial en un centre de normalització lingüística. En queden exemptes les persones que acreditin el nivell amb una titulació oficial de la Secretaria de Política Lingüística, les que comencin l’aprenentatge des del nivell més bàsic o les que hagin fet un curs del CPNL a partir del 2005.

El termini per apuntar-se a les proves de col·locació finalitzarà el 10 de desembre. Un cop sol·licitada, la persona interessada podrà inscriure’s al curs desitjat entre el 17 i el 21 de desembre (antics alumnes) o bé els dies 20 i 21 de desembre (inscripció general) a través del portal d’inscripcions.

Més cursos presencials

Poc a poc, el Consorci per a la Normalització Lingüística va recuperant la seva oferta de cursos presencials. A Montornès, es donarà continuïtat a les formacions que hi ha actualment. D’aquesta manera, entre el 10 de gener i el 17 de març, al Casal de Cultura, s’impartiran els següents nivells:

  • Ep! Escolta i parla (2): dimarts i dijous, de 9 a 11 h. És un curs per a persones alfabetitzades, però no d’alfabetització. Es tracta d’un curs oral en què l’alumne no necessita suport escrit i la metodologia emprada funciona a base d’imatges, jocs i repetició.
  • Bàsic 2: dimarts i dijous, de 15 a 17 h. És un curs per a persones alfabetitzades que han estat escolaritzades i tenen capacitat lectoescriptora.

Les formacions tenen una durada de 45 hores. Per a més informació podeu adreçar-vos a l’apartat "Inscriu-te a un curs” del web del CPNL.

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell promocional dels cursos de català per a adults.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona