CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El 1r programa “Salut, pas a pas” es clou amb els ulls posats en la propera edició

El 1r programa “Salut, pas a pas” es clou amb els ulls posats en la propera edició

11/11/2021

Aquest dijous s’ha celebrat l’acte de cloenda de la primera edició del programa de caminades saludables que va començar a mitjans del mes de maig. La iniciativa s’emmarca en el projecte Cuidem-nos Montornès i pretén oferir un espai socialitzador per minimitzar els efectes de la soledat no volguda. Es preveu organitzar la segona edició de la iniciativa a partir del març de 2022.

Amb l'arribada del fred, les caminades del programa Salut, pas a pas han arribat a la seva fi, després de 15 sortides, que han servit per verificar la utilitat d'aquesta iniciativa plantejada, inicialment, com a prova pilot. 

La iniciativa s’emmarca en el programa Cuidem-nos Montornès i pretén oferir un espai socialitzador per minimitzar els efectes de la soledat no volguda i permetre que les persones que se senten aïllades tinguin l’oportunitat de relacionar-se mentre practiquen exercici físic i coneixen l’entorn.

En els darrers mesos, a través de les caminades, els veïns i les veïnes que s’han sumat a les excursions han redescobert espais del poble com la Font de Santa Caterina, la plana de Can Vilaró, la Masia de Can Masferrer o el Turó de les Tres Creus. En alguns casos han comptat amb les explicacions culturals del tècnic municipal de Patrimoni Històric, Ferran Díaz.

L’Hotel d’Entitats ha acollit l’acte de cloenda de la primera edició del projecte aquest dijous. La trobada ha comptat amb la presència d’algunes de les persones que han assistit a les passejades i amb les intervencions de la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Natàlia Segura, i de la regidora de Cultura, Mercè Jiménez.

Nova edició del Salut, pas a pas a la vista

De cara al bon temps, i a partir del març de 2022, l’Ajuntament preveu impulsar una segona edició del programa de caminades i obrir-lo a tota la ciutadania.

Les sortides, de caràcter setmanal i fins ara amb horari de matí, tenen una durada aproximada de 90 minuts. Per apuntar-se a les properes convocatòries caldrà contactar amb la xarxa Cuidem-nos Montornès trucant al 667 947 051 o enviant un missatge al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Promoció de la Salut, Cultura i festes, Gent Gran, Serveis Socials
Sortida del programa "Salut, pas a pas" pels voltants de Can Xec.
Cloenda de la primera edició del programa "Salut, pas a pas".
Sortida del programa "Salut, pas a pas" a Can Vilaró.
Sortida del programa "Salut, pas a pas" a la Font de Santa Caterina, amb explicacions del tècnic municipal de Patrimoni, Ferran Díaz.
Sortida del programa "Salut, pas a pas" a Can Masferrer.
Sortida del programa "Salut, pas a pas" i estiraments al Centre Infantil Pintor Mir.
Sortida del programa "Salut, pas a pas" a la Font de Santa Caterina.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona