CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obert el termini de presentació de candidatures per a la renovació de la junta del Casal de la Gent Gran Nord

Obert el termini de presentació de candidatures per a la renovació de la junta del Casal de la Gent Gran Nord

10/11/2021

El Casal de la Gent Gran de Montornès Nord canviarà de junta a partir del mes vinent. El termini per presentar candidatures s'ha obert en els darrers dies i es tancarà el 25 de novembre. Actualment la darrera junta ocupa el lloc de manera provisional.

Fins al 25 de novembre, les persones interessades a formar part de la nova junta del Casal de la Gent Gran Nord poden presentar la seva candidatura a l'OAC de Montornès Nord, situada a l'Oficina del Barri.

Les candidatures han d'incloure els següents càrrecs: president/a, vicepresident/a, secretari/ària, tresorer/a i mínim un/a vocal. Totes les persones han de tenir el carnet de gent gran.

El veïnat que vulgui saber si té dret a vot i a presentar impugnacions pot dirigir-se també a l'Oficina del Barri i consultar el cens del 26 de novembre al 15 de desembre. 

Si es presenta més d'una junta, les eleccions es faran el 21 de desembre.

Actualment la darrera junta està assumint les tasques de manera provisional.

A ple funcionament a partir de l'any vinent

A dia d'avui, el Casal de la Gent Gran Nord està obert per oferir el servei de menjador social, els tallers de memòria que s'organitzen des del Consistori i com a punt d'inscripció de manera puntual per formalitzar les inscripcions d’algunes de les activitats, com ara excursions o els actes de les Festes de Tardor.

La resta de propostes adreçades a la gent gran tenen lloc al Centre Juvenil Satèl·lit i a l’Aula de Formació d’Adults Marinada. 

En les properes setmanes, l'Ajuntament treurà a concurs el bar del casal. Segons les previsions, estarà en funcionament el gener de 2022 i, amb ell, es procedirà a l'obertura total de l'equipament.

Arxivat a: Gent Gran
Casal de la Gent Gran Nord
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona