CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Constituït el Consell d'Infants de Montornès del curs 2021-22

Constituït el Consell d'Infants de Montornès del curs 2021-22

09/11/2021

La sessió de constitució ha tingut lloc aquest dimarts a l’Ajuntament i ha estat presidida per l’alcalde, José A. Montero, i el regidor d'Infància, Sergio Carrillo.

Després d’un any en què la situació sanitària va afectar la dinàmica de funcionament i renovació de càrrecs, aquest curs 2021-22 les escoles han recuperat les eleccions al Consell d’Infants de forma presencial. Hi han participat més de 190 alumnes de les cinc escoles de Montornès que han escollit els 11 nois i les 11 noies de 5è i 6è de primària que els representaran. 

Aquest dimarts s’ha realitzat la renovació de càrrecs i el traspàs entre els consellers i les conselleres que acaben el mandat i els que el comencen. 

El Consell d'Infants es va crear l'any 2016 com un òrgan de participació que dona veu als nens i les nenes del poble. Els infants es reuneixen un cop al mes per debatre qüestions que els afecten i els interessen. També s’ocupen de posar en comú i traslladar al consistori les opinions de l’alumnat de cada escola i, al seu torn, fan arribar a les escoles les reflexions i decisions sorgides del propi consell.

En els cinc primers anys de funcionament del consell s’han tractat temes com la mobilitat i la via pública, els equipaments i altres relacionats amb els àmbits cultural i festiu. Durant el darrer curs els infants van recollir i presentar propostes d’oci per a nois i noies de 10 a 13 anys escolaritzats al poble.

Arxivat a: Educació, Infància
Participants en el Consell d'Infants de Montornès 2021-22 amb l'alcalde, José A. Montero, i el regidor d'Infància, Sergio Carrillo.
Un moment de l'acte de constitució del Consell d'Infants del curs 2021-22.
Lliurament de les samarretes del Consell d'Infants als nous nens i nenes que en formen part.
Els nens i les nenes que deixen el Consell d'Infants després de dos anys s'acomiaden de l'òrgan per iniciar una nova etapa a secundària.
La tècnica del departament municipal d'Infància, Esther Bello; el regidor d'Infància, Sergio Carrillo; i l'alcalde, José A. Montero.
Alguns dels nens i les nenes que participen en el Consell d'Infants de Montornès.
Lliurament de diplomes als nens i les nenes que deixen el Consell d'Infants de Montornès.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona