CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Neix l’Associació Cultural Palau Dalmanla

Neix l’Associació Cultural Palau Dalmanla

04/11/2021

Aquests dies ha vist la llum una nova entitat a Montornès que té com a objectiu organitzar activitats culturals amb esperit comunitari. L’acte de presentació de l’associació se celebrarà el 27 de novembre, a les 17 h, al Teatre Margarida Xirgu, dins de les activitats de les Festes de Tardor.

El teixit associatiu de Montornès ha crescut encara més amb la creació d’una nova entitat. Es tracta de l’Associació Cultural Palau Dalmanla, una agrupació sense ànim de lucre que pretén promoure activitats que ajudin a fomentar el sentiment de pertinença, així com els valors de civisme, cohesió, integració i igualtat entre el veïnat.

La intenció de l’entitat és sumar-se a la xarxa d’associacions del poble i treballar amb esperit comunitari en els seus projectes.

Palau Dalmanla es donarà a conèixer a la ciutadania a una gala oberta al públic que es durà a terme el 27 de novembre, a les 17 h, al Teatre Margarida Xirgu. L’acte forma part de la programació de les Festes de Tardor que el departament municipal de Cultura i Festes prepara en honor al patró de Montornès, Sant Sadurní. Entre altres convidats, la trobada comptarà amb l’apadrinament de la Societat Coral La Lira, l’entitat més antiga del poble, fundada el 1907.

Qui vulgui adreçar-se a l’Associació Cultural Palau Dalmanla ho pot fer a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Cultura i festes
Logotip de l'Associació Cultural Palau Dalmanla.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona