CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’arquitectura de Mons Observans continua atraient l’interès internacional

L’arquitectura de Mons Observans continua atraient l’interès internacional

21/10/2021

Un grup d’universitaris de l’Ècole Nationale Supérieure d’Architecture de Montpellier han visitat Mons Observans per conèixer el procés seguit en la seva construcció i les intervencions realitzades per convertir-lo en un espai visitable de referència.

El Parc arqueològic de Mons Observans va rebre la visita, fa uns dies, de 25 alumnes de l’Ècole Nationale Supérieure d’Architecture de Montpellier (ENSAM). L’objectiu era conèixer en profunditat el procés de construcció i els criteris arquitectònics d’adequació aplicats per a la recuperació de l’espai.

El Servei Municipal de Patrimoni Històric de Montornès va ser l’encarregat de guiar la visita durant la qual es va incidir en els aspectes constructius de l’equipament, a nivell formal, tècnic i històric.

Des de la seva inauguració a l’octubre de 2012, el projecte de construcció del Parc natural i arqueològic de Mons Observans, signat per l’arquitecte Toni Gironès, ha rebut diversos reconeixements internacionals, entre els quals, la Medalla d'Or del Premi Internacional Domus Fassa Bortolo que atorga la universitat italiana de Ferrara i dos guardons de la XII Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo.

Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
El grup universitari durant la visita a Mons Observans
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona