CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Montornès Futbol Sala debuta a la Divisió d’Honor amb un 5-0 davant el Ripollet

El Montornès Futbol Sala debuta a la Divisió d’Honor amb un 5-0 davant el Ripollet

06/10/2021

L’equip montornesenc ha iniciat la seva participació en Divisió d'Honor en la Lliga Catalana amb una victòria contundent. A partir d'un conveni d'afiliació amb la Unión Santa Coloma de Gramanet, el Montornès ha pujat dues categories respecte a la temporada passada, quan va baixar a segona.

L’Associació Esportiva Montornès Futbol Sala no podia haver començat millor la temporada. El club s'ha estrenat en Divisió d’Honor i ho ha fet amb una primera victòria a la Lliga Catalana.

Els de Jesús Vázquez van superar el Ripollet per 5 a 0, en un partit celebrat el 2 d’octubre al pavelló de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes. Ismael Martín, Jorge Valverde, Victor Manuel Martín i Roberto Sánchez van marcar els gols.

Així, l’equip s’ha col·locat a la segona posició de la classificació provisional amb 3 punts, després del Parets. La propera jornada de la lliga tindrà lloc el 9 d’octubre i enfrontarà els montornesencs amb el Castellar fora de casa.

Recentment el Montornès ha signat un conveni d’afiliació amb la Unión Santa Coloma de Gramanet que tindrà una durada de 7 temporades i que els permetrà ocupar la posició que la Unión B tenia abans. Així, el Montornès ha pujat dues categories de cop, després que la temporada passada baixès de primera a segona.

Arxivat a: Esports
Un moment del partit entre el Montornès i el Ripollet (imatge: AE Montornès Futbol Sala)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona