CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tres dies de visites culturals per celebrar les Jornades Europees de Patrimoni 2021

Tres dies de visites culturals per celebrar les Jornades Europees de Patrimoni 2021

01/10/2021

Montornès se sumarà a la festa europea del patrimoni amb visites guiades, passejades i tallers. Enguany la ciutadania podrà conèixer a fons el refugi de Ca l’Arnau, el Castell de Sant Miquel, la Torre del Telègraf i el jaciment Mons Observans els dies 8, 9 i 10 d’octubre.

Les Jornades Europees de Patrimoni tornen a Montornès aquest mes, després de l’ajornament per mal temps de les activitats de l’any passat.

En aquesta edició, entre el 8 i el 10 d’octubre s’han programat un total de quatre visites a elements patrimonials destacats.

Les activitats començaran el divendres 8 a la tarda amb una descoberta del refugi de Ca l’Arnau i l’aeròdrom 329. De manera guiada, qui hi assisteixi podrà conèixer de primera mà els elements clau de l’impacte de la Guerra Civil Espanyola a Montornès. Hi haurà dos torns: un a les 18 h i un altre a les 19 h.

El dissabte 9, el matí començarà amb una passejada i una visita guiada al Castell de Sant Miquel que comptarà amb el suport de l’Associació Excursionista Lleure Montornès. Les persones participants sortiran a les 9 h des dels jardins de l’Ajuntament i una vegada arribin a l’emplaçament, sobre les 11 h, descobriran els detalls de la darrera campanya d’intervenció arqueològica.

La Torre del Telègraf serà protagonista a la tarda, amb visites teatralitzades a les 18 h i a les 19 h per aprofundir en la història del monument, des d’on l’exèrcit isabel·lí mirava de controlar el territori enfront les milícies carlines a mitjans del segle XIX.

A Montornès les Jornades Europees de Patrimoni acabaran el diumenge 10 al matí amb un taller de cuina romana per a infants i visites guiades al jaciment Mons Observans. També hi haurà dos torns, a les 11 i a les 12 h.

L’organització recomana dur-hi calçat còmode i aigua. Totes les activitats són gratuïtes i requereixen d’inscripció prèvia al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al 931 149 007, fins al divendres 8 d’octubre a les 13 h. En cas de pluja es contemplarà l’ajornament de les activitats.

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell de l'activitat

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona