CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Gent Gran celebra la seva diada a la ràdio

La Gent Gran celebra la seva diada a la ràdio

01/10/2021

Ràdio Montornès ha emès un espai especial dins del programa Las Mañanas dedicat a la gent gran amb entrevistes als responsables dels casals i amb la regidora de Gent Gran, Natàlia Segura, entre d'altres. Aquest vespre el Teatre Margarida Xirgu s’il·luminarà de color blau per simbolitzar els amics de la gent gran. A partir de la setmana vinent, els casals recuperaran l'activitat presencial.

Enguany s'ha celebrat el Dia de la Gent Gran amb un espai especial a Ràdio Montornès dedicat a les persones grans. El programa, emès des de la sala multimèdia de Can Saurina per poder complir amb tots els protocols Covid-19, ha comptat amb entrevistes amb persones grans del municipi, així com amb els responsables dels Casals de la Gent Gran tant de Montornès Centre com de Montornès Nord.

Durant el mes d'octubre s'aniran desenvolupant activitats com ara la presentació de bicicleta i el·líptica aquàtiques per a persones amb mobilitat reduïda, tallers de benestar emocional, caminades saludables, concerts i sessions de cinefòrum. També es farà una distinció a les persones centenàries.

Els Casals, novament oberts a partir de la setmana vinent

A partir del dilluns 4 d'octubre, els Casals de la Gent Gran recuperaran l'activitat presencial, després de més d'un any tancats per culpa de la pandèmia. L'obertura de serveis dins dels equipaments es farà de forma progressiva i complint amb totes les mesures de seguretat necessàries. D'aquesta manera, la gent gran podrà reprendre el contacte social als centres. Activitats com la gimnàstica al pavelló o els tallers de noves tecnologies ja es van recuperar fa mesos.

Arxivat a: Gent Gran
Programa especial de Ràdio Montornès dedicat a la Gent Gran, des de la sala multimèdia de Can Saurina
La regidora de Gent Gran, Natàlia Segura, ha estat una de les convidades al programa Las Mañanas, amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran
Dues veïnes grans, convidades al programa especial de Ràdio Montornès amb motiu de la diada de la Gent Gran
Membres dels Casal de Gent Gran també han participat en el programa especial de Las Mañanas
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona