CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Unió de Botiguers reactiva la Fira d'Oportunitats, aturada per la pandèmia - ACTIVITAT AJORNADA PER LA PREVISIÓ DE PLUJA

La Unió de Botiguers reactiva la Fira d'Oportunitats, aturada per la pandèmia - ACTIVITAT AJORNADA PER LA PREVISIÓ DE PLUJA

30/09/2021

La tradicional Fira d'Oportunitats tornarà a la Pau Picasso, després de gairebé dos anys en blanc a causa de les restriccions motivades per la Covid-19. El 3 d'octubre, d'11 h a 19 h, hi haurà paradetes amb productes i activitats familiars per al veïnat, complint amb tots els protocols de seguretat.

Els comerços tornaran a sortir al carrer aquest diumenge amb la 30a edició de la Fira d'Oportunitats. Després de dos anys, la plaça de Pau Picasso tornarà a acollir paradetes de productes diversos amb descomptes de fins al 70%.

La jornada, organitzada per la Unió de Botiguers, començarà a les 11 h i acabarà a les 19 h. Durant tot el dia també hi haurà activitats per als infants i a les 17.30 h l'Studio de Danza Maestre oferirà una exhibició de dansa amb públic assegut.

A més, se sortejarà una cistella amb productes variats. Els tiquets es podran adquirir el mateix diumenge a la plaça de Pau Picasso.

La Unió de Botiguers amb empenta i imatge renovades

La Unió de Botiguers compta amb una nova imatge amb colors inspirats en la bandera i escut del municipi, i un disseny modern que ja es pot veure des de fa unes setmanes a les xarxes socials de l'associació. Aquest canvi ha anat, precisament, lligat a una major activitat als seus comptes de Facebook i Instagram.

L'entitat també ha tornat a participar en la Festa Major. Enguany, ha organitzat un tast de cerveses artesanes amb l'empresa As Cervesa de Montornès i ha col·laborat en la Moguda Panda amb la creació d'un joc de l'oca gegant.

Com cada any, l'entitat s'ha encarregat de vendre la samarreta de la Festa Major. En els darrers dies ha fet entrega dels 1.000 € recaptats a l'associació Globus pels Valents per a la investigació del càncer infantil que duu a terme l'Hospital Sant Joan de Déu.

Arxivat a: General, Ocupació, Promoció Econòmica, Via pública
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona